• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar:(

caaraameel

canım bebeğim
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
217
75
323
34
Merhaba arkadaşlar ben 10 gündür falan soğan kürü kullanıyorum ama herkes kafamı karıştırrıyor soğan kürü kullannan kısmına yazmıştım ama kimse yardımcı olmadı.lütfen bu kürün nasıl hazırlandığını ayrıntıları ile yazabilirmisiniz çünkü internettede herkes değişik anlatıo çevremdede herkes değişik hazırlıyo özellikle şu hafif ılıtıp içme kısmında acaba soğanlar içindeyken mi bekletiyoz yoksa süzüp başka bi bardaktamı bekletioz.bana diolar ki oda önemli bi ayrıntı deyip kafamı bulandırıyorlar.arkadaşlar 4 yıldır çocuğum olmuyo nolur yardımcı olun daha yeni kullanmaya başladım. Ben içindeyken hafifi ılımasını bekliorumm :5::5::5::5::5::5::5: Bunu kullanan arkadaşlar sonuç alanlar nasıl hazırladıklarını bir anlatabilirlermi şimdiden teşekkürler...
R

bende akıntı için uygulamıştım. soğanı yarıya kadar dörde kesip cezve de kaynattım. rengi iyice çıkınca bardağa süzüp ılıyınca içtim.

rabbim gönlünüze göre versin inş.

bende akıntı için uygulamıştım. soğanı yarıya kadar dörde kesip cezve de kaynattım. rengi iyice çıkınca bardağa süzüp ılıyınca içtim.

rabbim gönlünüze göre versin inş.

sağol arkadaşım allah razı olsun şifa versin inşallah

kızlar ne kadar dogru bılmıyorum ama eskıden sogan kurunu cocuk dusurmek ıcın kullanıyolarmıs yaslı bı yakınım soledı bende cocuk ıcın sormustum ole dedı zaten arastırınca ogrendımkı ıltıhap dılan sokmek ıcınmıs sogan kürü.sökmek içinse mantıklı geldı bana vazgectım yapmaktan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Soğan antıbıyotık kuvvetınde zararı yok Dr soyledı bende rahîm temızlıgı ıcın yaptım ve faydasını gordum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back