Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardımcı olun acaba hamıleyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gulberi

Adetıme 3 gün var gebelık testı yaptımsilık cıktı
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
194
52
98
26
Adetıme ıkı gun var dun 3 ıdrat testı yaptım sılık cızgı cıktı 3ğndede bugun ıkı tane yaptım sabah uyanınca gene cıktı sılık cızgı ve cok agrım var kasıklarıma arara agrılar gırıyo acaba normal mı agrı olurmu yasıyan varmı adet oncesı agrı gorup hamıle olanlar ccok merak ediyorum hamılemıyım dıye test fotoğraf larını paylasıcam sımdıden cokk teşekkür ederim

Bende de cimdikleme tarzı ağrı, bel ağrısı ve aşırı uyku hali olmuştu hamileliğimi testten öğrenmeden önce

Bende de cimdikleme tarzı ağrı, bel ağrısı ve aşırı uyku hali olmuştu hamileliğimi testten öğrenmeden önce
Ya benım ara ara cancı gırıyo kasıkları ma bıde akşam ları çok uykum gelıyo eskıden oyle degıldı ama dun uyuya kaldım 15 dakıka kapı calındı telefon um çalıyordu ona rahmen uyanmıyodum acaba belırtımı

Sanirim hamilesiniz tebrik ederim şimdiden. Hayirlisiyla alin kucağinizaBenim de bu şekilde silik cikmişti testde ama tabi ben adetten 1hafta sonra yapmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…