S sorumacevap Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2023 21 0 22 25 Nisan 2024 Konu Sahibi sorumacevap #41 Gama Capella .!.: Atlı vardı arkanda kaçıyorsun hiç acımıyorum sadece çocuğa yazık, bazı çocukların kaderi çok kötü doğduğun ev kaderin. Genişletmek için tıkla... İstemeye gelceklerdi o gbn dedim babama bağırdı dövdü o an ne bileyim iste sevgi görmeyince sevgi aradım onun sevgisi beni mutlu ediyordu
Gama Capella .!.: Atlı vardı arkanda kaçıyorsun hiç acımıyorum sadece çocuğa yazık, bazı çocukların kaderi çok kötü doğduğun ev kaderin. Genişletmek için tıkla... İstemeye gelceklerdi o gbn dedim babama bağırdı dövdü o an ne bileyim iste sevgi görmeyince sevgi aradım onun sevgisi beni mutlu ediyordu
ffestinalente Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2012 10.715 29.582 25 Nisan 2024 Konu Sahibi sorumacevap #42 Ablanın çocukları ne durumda
Gama Capella Matruşkanın parçalarıyız 🪆 Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 8.151 27.719 25 Nisan 2024 Konu Sahibi sorumacevap #43 sorumacevap .!.: İstemeye gelceklerdi o gbn dedim babama bağırdı dövdü o an ne bileyim iste sevgi görmeyince sevgi aradım onun sevgisi beni mutlu ediyordu Genişletmek için tıkla... Bence okulunu bitirip bir olayların soğumasını bekleseydin ah ah geçmiş zaman ama bazı kızlara ders niteliğinde. Soğukkanlı olmak iyidir olaylara. Ailenizi silmeyin ne olursa olsun.
sorumacevap .!.: İstemeye gelceklerdi o gbn dedim babama bağırdı dövdü o an ne bileyim iste sevgi görmeyince sevgi aradım onun sevgisi beni mutlu ediyordu Genişletmek için tıkla... Bence okulunu bitirip bir olayların soğumasını bekleseydin ah ah geçmiş zaman ama bazı kızlara ders niteliğinde. Soğukkanlı olmak iyidir olaylara. Ailenizi silmeyin ne olursa olsun.