Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan uyuşmazlığına evlenirken nikah işlemlerinde bakıyorlar ama öyle bir sorunla hiç karşılaşmadık kiknedinizi korkutmayın belki kan uyuşmazlığı vardır bunun için sizi hematolojiye yollamışlardır
oda doğru aslında hemataloji daha çok kanla ilgili problemlere bakıyor ondan ilk aklıma o geldi .dediğim gibi kendiniizi korkutmayın belki küçük birşeydir önlem lamka için oraya yollamışlardırKan uyuşmazlığına evlenirken nikah işlemlerinde bakıyorlar ama öyle bir sorunla hiç karşılaşmadık ki
Kesin pıhtılaşma diyebiliyormuyuz kadın doğum doktoru da pıhtılaşma dedi ama hematolojiye yönlendirdi hemotoloji doktoru da tekrar bazı testler istedi protein C düşük çıkmış onu istedi sanırım çarşamba günü gideceğim tekrar ne diyecek bilmiyorum,sizin süreç nasıldı acaba kan sulandırıcı iğneyi hematoloji mi veriyor kadın doğum doktoru mu şimdiden teşekkür ederim cevabınız içinPıhtılaşma var sizde büyütülecek bir durum değil. Bende de yatkınlık vardı kese görülür görülmez kan sulandırıcı iğneye başladık
Sekizinci aydan beri doktor doktor geziyorum anca buralara kadar gelebildim Okadar stres Li Okadar yorucu bir dönemdi ki bazen kendi kendime neler yaşıyorum diyorum Allah dermansız dert vermesin ama sonucu merak ediyorum en çokta o yüzden tedirginim biraz,cevabınız için teşekkür ederim :)oda doğru aslında hemataloji daha çok kanla ilgili problemlere bakıyor ondan ilk aklıma o geldi .dediğim gibi kendiniizi korkutmayın belki küçük birşeydir önlem lamka için oraya yollamışlardır
Kese görülür görülmez başladık demişsiniz ama ben henüz hiç kese göremedim kimyasal gebelik yaşadım hep..Pıhtılaşma var sizde büyütülecek bir durum değil. Bende de yatkınlık vardı kese görülür görülmez kan sulandırıcı iğneye başladık
Evet pıhtılaşmanız var çünkü homozigot çıkmış. Benim 2 gen heterozigottu yatkınlık var dediler o nedenle önlem amaçlı hamile kalana kadar günde 1 tane bebe aspirini hamile kaldıktan sonra da kese görülünce karından oksapar kan sulandırıcı başladık. 10. Haftaya kadar kullandım ben. Ama siz muhtemelen doğuma kadar kullanırsınız doktor yönlendirir zatenKesin pıhtılaşma diyebiliyormuyuz kadın doğum doktoru da pıhtılaşma dedi ama hematolojiye yönlendirdi hemotoloji doktoru da tekrar bazı testler istedi protein C düşük çıkmış onu istedi sanırım çarşamba günü gideceğim tekrar ne diyecek bilmiyorum,sizin süreç nasıldı acaba kan sulandırıcı iğneyi hematoloji mi veriyor kadın doğum doktoru mu şimdiden teşekkür ederim cevabınız için
Testime rağmen aspirin veren olmadı acaba bu ilacı iğneyi hematoloji mi veriyor kadın doğum mu kadın doğum hematolojiye yönlendir di çünkü oda henüz vermedi 2.gidişim olacakEvet pıhtılaşmanız var çünkü homozigot çıkmış. Benim 2 gen heterozigottu yatkınlık var dediler o nedenle önlem amaçlı hamile kalana kadar günde 1 tane bebe aspirini hamile kaldıktan sonra da kese görülünce karından oksapar kan sulandırıcı başladık. 10. Haftaya kadar kullandım ben. Ama siz muhtemelen doğuma kadar kullanırsınız doktor yönlendirir zaten
Hematoloji vermiyor. Kadın doğum doktoru yazıyor hatta rapor çıkartılıyor düşük maliyetle satın alınabilmesi için çünkü iğneler gerçekten çok pahalı. Canınızı sıkmayın bu çok çok kötü halledilemeyecek bir şey değil. Bakın ben de çok üzüldüm eyvah napıcam dedim ama şuan 29 haftalık hamileyim çok şükür.Testime rağmen aspirin veren olmadı acaba bu ilacı iğneyi hematoloji mi veriyor kadın doğum mu kadın doğum hematolojiye yönlendir di çünkü oda henüz vermedi 2.gidişim olacak
Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,endişeliyim maruz görün,inşallah bizlerde sağlıklı gebelikler elde ederiz protein C ile ilgili bir bilginiz var mı peki benim o değerim e nabızda kırmızı düşük olarak gözüküyorHematoloji vermiyor. Kadın doğum doktoru yazıyor hatta rapor çıkartılıyor düşük maliyetle satın alınabilmesi için çünkü iğneler gerçekten çok pahalı. Canınızı sıkmayın bu çok çok kötü halledilemeyecek bir şey değil. Bakın ben de çok üzüldüm eyvah napıcam dedim ama şuan 29 haftalık hamileyim çok şükür.
Amiin inşallah. O konuda hiç fikrim yok maalesef. Ama hematoloji bölümü bilgilendirir sizi. Dilerim sağlıklı bir gebelik elde edersinizRabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,endişeliyim maruz görün,inşallah bizlerde sağlıklı gebelikler elde ederiz protein C ile ilgili bir bilginiz var mı peki benim o değerim e nabızda kırmızı düşük olarak gözüküyor
Teşekkür ederim Allah razı olsun :)Amiin inşallah. O konuda hiç fikrim yok maalesef. Ama hematoloji bölümü bilgilendirir sizi. Dilerim sağlıklı bir gebelik elde edersiniz