- 28 Şubat 2014
- 3.908
- 3.712
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitiremem sanırım hazirana kadarYGS hep marttaydı, ilk senesi olan 2010dan sonra. Haziranda olan LYS.
YGS'ye girmek için lise mezunu olmanız gerekmiyor. Haziranda mezun olacaksanız girin marttaki ygs'ye
Bitiremem sanırım hazirana kadar
Şöyle kredili sistem benim şimdi 85 kredim var bitmesi için 192 olmadı lazım bu süreçte önümde 3 sınav var ama acaba üni. De bekler mi kiaçıktan okuma sistemini bilmiyorum, nasıl oluyor ki yani sınavların belli bir haftasi yok mu?
veya siz kaçıncı sınıftasınız şuan?
haziranda yapılan ygs değil lys 2. aşaması yani ki mart ayında lise sonda okuyanlarda giriyorKızlar acil yardım ygs geçen sene haziranda yapılıyorken bu sene mart mış rast gele denk geldim inanamıyorum resmen sorunum şu o zamana kadar lise biteremesem ne yapacam (açık lise okuyorum ) üni. Ne kadar bekler ki diplomamı hayallerim suya mı düştü (
Şöyle kredili sistem benim şimdi 85 kredim var bitmesi için 192 olmadı lazım bu süreçte önümde 3 sınav var ama acaba üni. De bekler mi ki
Bitmz gbi 3 sınavda en çok 30 ya da 35 kredi alırsn ve 1 derstn dahş kalmamn lazmŞöyle kredili sistem benim şimdi 85 kredim var bitmesi için 192 olmadı lazım bu süreçte önümde 3 sınav var ama acaba üni. De bekler mi ki
evet aynen her sınavdan 35 kredi almam lazım kafam çok karışıkBitmz gbi 3 sınavda en çok 30 ya da 35 kredi alırsn ve 1 derstn dahş kalmamn lazm
Braz da zor gbievet aynen her sınavdan 35 kredi almam lazım kafam çok karışık
Ağstosta ki sınavda dahil mi bı 3 sınavaevet aynen her sınavdan 35 kredi almam lazım kafam çok karışık
Yok ama ek sınavlar oluyorAğstosta ki sınavda dahil mi bı 3 sınava
Kafayı takmamın sebebi evden kurtuluş yolu olarak görmem 24 yaşındayım ve biran önce üni. Başlamak istiyorum35 kredi bile alsanız 105 ediyor, 107 tutmuyor ki.
Bunda üzülecek veya kafa karıştıracak bir şey yok, mantıken lise bitmeden üniversiteye başlayamazsınız. Neden ygs'ye veya lys'ye bu kadar kafayı taktınız şimdiden?
Öncelikle lise bitsin ki üniversiteyi düşünün
Hepsini geçp ek snva girrsiniz araştrın bnce sizi çk iyi anlıyrumYok ama ek sınavlar oluyor