Lutfen yardim

Caylakim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
100
69
48
35
Merhaba kizlar ben 25 yasinda uc yillik evliyim adetlerim hep duzenszdr kasim ayinda hic adet olmadim ve bir iki aksamdir kasiklarmda agri var dun aksam test yaptm tek cizgiydi bu aksam eve geldigim de baktigimda ikinci cizgi olan yerde kenar cizgiler vardi cerceve gibi resimde ck az belli oluo szce hamilemiyim

Eklentiler

• image.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 97

Insallah hamilesindir ama ilk 5-10 dk içinde çıkan çift çizgiyi dikkate alın diyorlar bana kalırsa yarın sabah testi tekrarla o zaman kesin sonuç alırsın canım inşallllahhh pozitiftir inşallah

Yarın sabah ilk idrarla tekrarla kesinlikle hatta direkt kan ver kafan rahat olur

genellikle testlerde de yazdığı gibi ilk 10 dk sonrası çıkan sonuçları önemsemeyin derler ama tabiki istisnai bir durumda olmuş olabilir yani belki de daha gebeliğin çok başındasınızdır. bence hemen ertesi günü değilde pazartesi gibi bir kez daha ilk idrarınızla deneyin. umarım hamişsinizdir =)

Maalesef yine olmadi kizlar sabah yaptim tekrar test sanitim obur test bekledigi icin ole gosterdi

Eklentiler

• image.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 70
bendw boyle ogrendim ilk yaptim cikmadi aklima takildi gece kalktm baktim ayni seninki gibiydi kan testi yaptrdim hamis oldugumu ogrendim inslah göbüşte bebis vardir

Hayirlisi olsun,Allah saglikla kucagina almak nasip etsin insallah. Bende 7 haftaligim 29.07 dogum tarihi olarak gorunuyor. Ayni tarihi gorunce yazma istegi duydum :)) insallah guzel bir hamilelik ve dogum geciririz. Byebye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…