Lise Yorum ve Soruları lütfen yardım

smpsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
2
0
1
35
Ben bu yıl liseye başladım sinifindan hiç memnun degildim ama sonradan alıştım ama bu sefer de siniftaki herkez okul degistirmeye başldı mecbur bende değiştirdim okul çünkü tüm sınıf gidiyordu ve zaten beni okulda tutan tek şey arkadaslarimdı sonra bi arkadaşımla başka üst bi liseye geçtik ama geçtikten sonra o kız beni sanki satmaya başladı zaten depresyondaydim onceki okulda da sonra burada da böyle oldu aslında bu lisede cok arkadaşım vardı ama kimse beni tınlamiyo benim dersleri de düştü yani anlamiyorum hicbirsey salak salak birlikte geçtiğim arkadasimin arkasından geziyorum sizce iben o arkadasimin ardından gezip böyle devam mi ediyım yoksa tek başıma takilip bunu keyfini mi çıkarayım bilmiyorum böyle devam edemem çünkü eskiden harika arkadaşlarım vardı ve onları çok özlüyorum her fırsatta ağlıyorum artık birşeyler yapmam lazım en kötü bu yılı böyle bitirip açık liseye geçcem aslında bunu yapmak yanlış bişey ama artık psikolojim dayanmiyor üstelik herkesinsevdiği ve yüksek puanlı bi lise ama ben sevemedim ışte of uzattım ama ne yapcam

Canim daha arkadasliklarin basindasin onun yaninda kendini mutlu hissetmiyorsan ondan ayril ve yoluna devam et önünde 4yillik bir süreç var 4yil boyunca yanliz olmazsin lise güzeldir simdi ben de özlüyorum bazen düşündükçe benim de yanliz kaldigim zamanlar oldu.. Ama bak sinifinda onca insan var birinin arkasında dolaşmak sana bir şey kazandirmaz kendi yolunda ilerle derslerine çok calis üniversite okuyorum ve üniversite kadar güzel bir şey var mi.. Hele de iyi bir bolum okuyunca o yüzden derslerine çok iyi calis ne ekersen onu biçersin 4yil sonra kendini çok iyi yerlerde gör inan bu hayati tatmalisin bunun içinse emin adimlarla ilerle :) Allahtan başka kimseye muhtaç degiliz

Teşekkür ederim öyle yapmam sanırım ama bazen çok bikiyorum tek başıma olmaktan

smpsn .!.:
Teşekkür ederim öyle yapmam sanırım ama bazen çok bikiyorum tek başıma olmaktan
Gelip gecicek canim bikma hicbir şeyden sen kendi yolunda devam et yeni arkadasliklar kurmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…