Lekeler, Çiller Lutfen yardim :/

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

pollyanna_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
58
1
98
Ankara
Arkadaslar merhaba, yaklasik 1 sene once burnumun uzerinde ucuk cikmisti, benim hep ya goz cevremde ya da burnumun uzerinde cikar o dudak kenarinda cikmasi gereken sey.. Neyse ona alistim. Daha once ciktiginda doktorun verdigi bir krem suruyordum yara olup kendiliginden geciyordu ve bir sure sonra hic iz kalmiyordu.. Ama bu kez oyle olmadi tam 1 sene oldu ama burnumun uzerinde hala lekesi kahverengi bicimde duruyor.. Kotu gorunuyor Ne yapmaliyim sizce? Yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler..

Benim de ucuklarimin ve hatta sivilcelerimin bile izleri kaliyor yuzumde, cildimde.. Bazilari dursa da cogu zamanla geciyor kuzum.. Yuzunu yikaya yikaya, kese yaparak ve gunese cikinca ister istemez goruntulerindeki belirginlik azaliyor.. Ama keske tamamen gecse... :/

Keşke geçse canım ya burnumun üstünde olunca dikkat çekiyor bir de kesey falan deneyeceğim dediğin gibi teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…