• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım

mehtap8686

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
54
3
16
Adıyaman
arkadaşlar ben 4 aylık evliyim korunmamamıza rağmen bebek olmadı..doktara gittim kansızlık demir eksikliği ve süt hormonu fazladediler 63 müş. ama bu gün folikülel takip oldu yumurtam şekilsizmiş kaporumu eke koyucam lütfen bilen yardım etsin kötü bi durum mu bu ??????????? $Resim 004.jpg

zaten normal dilde yazsalar şunları ölürler... arkadaşım ben de 2-3 aydır hamile kalamıyorum da ilgimi çekti. bu rapor nasıl bir muayeneden sonra çıktı?? ultrasonla yumurtaliklarına falan mı baktılar??? ben böyle durumlarda o bilmediğim terimleri google'da arıyorum bir dene istersen.

zaten normal dilde yazsalar şunları ölürler... arkadaşım ben de 2-3 aydır hamile kalamıyorum da ilgimi çekti. bu rapor nasıl bir muayeneden sonra çıktı?? ultrasonla yumurtaliklarına falan mı baktılar??? ben böyle durumlarda o bilmediğim terimleri google'da arıyorum bir dene istersen.

evet kardeş aynen öyle oldu bu gün ultrasyonla baktılar yumurtanın bulunduğu follikkül yapısı şekilsiz dedi böyle olduğu zaman yumurtalar ya kalitesiz yada yumurtalama olmaz dedi ama bunu görücez diyip pazartesi tekrar gel dedi yani pazartesi tekrar ultrasyon . :( bende googleden aratıyorum ama tamanlamıyorum

iyi sana tahlil falan yapmışlar. ben gittim kadın doğumcuya, sekreteri tansiyon, şeker,guatr var mı dedi. ben de bu zamana kadar olmadığı için yok dedim. (son durumumu bilemem tabi) doktor da ultrason muayenesinden sonra 1 yıla kadar normal deyip gönderdi. o kadar... başkasına mı gitsem acaba???
sen sormadın mı doktora bu kağıdı eline alınca??

canım yumurtlama döneminde misin? o anlamadığın kısım şunu ifade ediyor yumurtan çatlamaya yakın :) tabi siklusunun kaçınca gününde olduğuna göre yorumlamak gerekir daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olurum

sonuc kısmında da normal yazıyor bak;)

doktorun yumurtanın kalitesiz olduğunu gösterir demiş onu görmemişim ben canım daha önce..

yumurtalama döneminde ultrasonda görebilen işaretler vardır bunlardan biri de folikülde düzensizleşme ama bunun yanında ek bir kaç şey daha var doktorunuz onlara göre mi kalitesiz dedi bilmiyorum ama gören kişi olduğu için yorumları daha doğrudur diye düşünüyorum ama yine de umutsuz olmayın bu yumurtaların sağı solu hiç belli olmuyor :)

1 yıla kadar bebek sahibi olamamak anormal bir durum değil ama yaşınız ileriyse ya da herhangi bi nedenden dolayı beklemek sizin için dezavantaj olacaksa bu yıla beklemeden de araştırılmasını isteyebilirsiniz ama normal koşullarda bir yıla kadar beklenmesi doğru bi yaklaşım

sağlıklı bebekler diliyorum size :)

iyi sana tahlil falan yapmışlar. ben gittim kadın doğumcuya, sekreteri tansiyon, şeker,guatr var mı dedi. ben de bu zamana kadar olmadığı için yok dedim. (son durumumu bilemem tabi) doktor da ultrason muayenesinden sonra 1 yıla kadar normal deyip gönderdi. o kadar... başkasına mı gitsem acaba???
sen sormadın mı doktora bu kağıdı eline alınca??

canım ben istanbuldayım ve doktorum çok ünlü bi doktor. çok doktorlar gezip gebe kalamayan bayanlar bu doktor sayesinde gebe kalıyor bende tavsiye üzerine gittim.kendinden çok emin ve ayrıntılarla çok fazla ilgilenen bir doktor. bu gün yine alttan ultrasyon muayne oldum yumurtam yine çatlamamış. çarşamba yine yumurtama bakıcaklar zaten düzensiz büyüyor ve biraz şekli bozuk NE YAPICAM BİLMİYORM. DOKTOR BU YUMURTANIN DURUMUNA GÖRE TEDAVİYE BAŞLIYCAK BENİM PROLAKTİNİM YÜKSEK BÜYÜK İHTİMALLE ONDAN OLUYOR 63.03

canım ben istanbuldayım ve doktorum çok ünlü bi doktor. çok doktorlar gezip gebe kalamayan bayanlar bu doktor sayesinde gebe kalıyor bende tavsiye üzerine gittim.kendinden çok emin ve ayrıntılarla çok fazla ilgilenen bir doktor. bu gün yine alttan ultrasyon muayne oldum yumurtam yine çatlamamış. çarşamba yine yumurtama bakıcaklar zaten düzensiz büyüyor ve biraz şekli bozuk NE YAPICAM BİLMİYORM. DOKTOR BU YUMURTANIN DURUMUNA GÖRE TEDAVİYE BAŞLIYCAK BENİM PROLAKTİNİM YÜKSEK BÜYÜK İHTİMALLE ONDAN OLUYOR 63.03

canım prolaktin yüksekliği gebe kalamama nedenleri arasında en kolay çözüleni hiç merak etme yakında bebiş karnında olur inşallah :)

Back