• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Lütfen Yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Ramona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
4
0
36
İstanbul
Saçlarım kıvırcık ile dalgalı arası ama kıvırcığa daha yakın. Uzunluğu kulak memesine kadar. Önceden iyiydi fakat sonradan bir şeyler oldu ve üstleri düzleşti. üstlerden gelen saçların sadece son kısımları bukleli. Diğer yerler kıvırcık. Saçım şu an düz kesim. katlı kesim yapmadım daha önce. yaparsam faydası olur mu, çok uzun olmayan bir saç için?

Evet canım benim saçlarım kıvırcık ve uzun, her zaman katlı kestiririm ve saçlarımı herkes çok beğenir. kısa kestirdiğimde de katlı kestiririm. Saçıımız zaten kabarıyor. katlı kestirmediğimizde tabiri caizse papaz gibi oluyoruz. Katlı kesim bizim gibi saçlar için en uygun. Mutlaka denemelsin. Kısa katlı kestirdiğimde fön çekmesi de çok rahat oluyor.

Evet canım benim saçlarım kıvırcık ve uzun, her zaman katlı kestiririm ve saçlarımı herkes çok beğenir. kısa kestirdiğimde de katlı kestiririm. Saçıımız zaten kabarıyor. katlı kestirmediğimizde tabiri caizse papaz gibi oluyoruz. Katlı kesim bizim gibi saçlar için en uygun. Mutlaka denemelsin. Kısa katlı kestirdiğimde fön çekmesi de çok rahat oluyor.

Katlı kesimin her saç tipine hava katacağı kesin. Ama nedense Aslan yelesi ile karıştırılıyor. Ben aralarında kesim farkı var diye biliyorum.

ya peki şimdi katlı kesim saçı kıvırcıklığa yaklaştırır mı? yoksa daha da "düz saça" doğru bir gidiş mi olur?

katlı kesim saçı kıvırcıklığa yaklaştırmaz düze de! Sadece saçı daha uzun gösteririr ve saç kıvırcıksa kabarmasını önemli ölçüde azaltır...

Back