• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardim.....

cadaloz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
327
2
46
- Yurtdışı
40 +1 oldum ve hala dogum yapmadim ... Ne yapmam gerekiyor , stresten olmek uzereyim..Biran once dogurmakk istiyorum ... Dogum icin hala bir belirti yok ... off offf ..

40 +1 oldum ve hala dogum yapmadim ... Ne yapmam gerekiyor , stresten olmek uzereyim..Biran once dogurmakk istiyorum ... Dogum icin hala bir belirti yok ... off offf ..

bende 40+1.haftanın sonunda doğum yaptım.40.haftayı geçtiğim 3.gün kontrol için hastaneye gittiğimde günaşımından yatırmışlardı beni.yattıktan 3 gün sonra oldu doğum suni sancılarla falan yani hala gelmeye niyeti yoktu oğlumun:1:
haklısın sters yapmamak elde değil seni çok iyi anlıyorum ama korktukça bebek geri çekilirmiş o yüzden rahat ol,eli kulağındadır.....
hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.allah bi avazda kurtarsın inş.:92:

Canım hiiç üzülme.Ben 41+5de dogum yaptım.Artık gelmezse 8 aralıkta sunı sancı onda da gelmezse sezeryana gırecektım,canım kızım 7aralık oglen kendı ıstegıyle normal dogumla geldı canım.Bebekler geleceklerı zamanı kendılerı secıyorlar :) Ben de artık stres olmustum neden gelmıyor dıye.Dua ettım ve kafamı dagıtacak seylerle ugrastım.Hayırlı dogumlar canım.

seni çok iyi anlıyorum ben de benzer şeyler yaşadım. ama tadını çıkart derim max 1 hafta sonra istese de istemese de doğacak ve sen o zaman keşke biraz daha içerde kalsaydı da ben de biraz uyusaydım diyeceksin :) klasikoldu ama gerçek bu :D

canim rahat ol o gelcegi zamani bilir...sen bugunun tadini cikar:49::nazar:
seni çok iyi anlıyorum ben de benzer şeyler yaşadım. ama tadını çıkart derim max 1 hafta sonra istese de istemese de doğacak ve sen o zaman keşke biraz daha içerde kalsaydı da ben de biraz uyusaydım diyeceksin :) klasikoldu ama gerçek bu :D

biri uykumu dedi neymis o hatirlamiyorum:84::84:

cumartesi gunu suni sanci ile dogum baslatilacak.. cok korkuyorumm :((

hayırlısı olsun canım.allah kurtarsın.hiç korkma ve düşünme.bende iki doğumumdada suni sancı aldım.ikincisinde üstelik hiç açılmam ve sancım yoktu.son muayeneye gittik.benim 40 haftam bitmemişti ama doktorum daha fazla bekleyemeyiz dedi. bir şekilde doğum olması gerekiyordu.sabahı yatış yapıldı.ve ben okadar stres yaptım ki.bütün gece uyuyamadım.uykusuz ve yorgun gittim doğuma.saat sekizde serumum takıldı.12 de 3-4 cm açılmam vardı.epidural takıldı.ve saat 15,45 te kızım dünyaya geldi.imkanın varsa epidural normal doğum yapmanı tavsiye ederim.gerçekten ağrıyı çok fazla hafifltiyor.sancıları doğru düzgün hissetmiyorsun bile.şimdi kızım 9 aylık.allah hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler versin.

yazmadan edemiycem.arkadaşımda iki hafta önce suni sancıyla doğum yaptı.hiç açılması yoktu.ve sadece doğuma girip çıkması 2 saat sürdü.herkesin aynı olmuyor açılması.onun için gönlünü ferah tut bakarsın iki saatte doğurursun.

Back