Lütfen Yardım.....

LENA26

seni her gördüğümde...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
910
1
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar... kışın başından beri çenem yanaklarım alnım burnum neredeyse yüzümün kısım kısım her yeri pul pul dökülüyor... önceleri soğuktan dedim sonra mevsim değişikliğinden dedim ama hala geçmedi.. sabah akşam aklıma geldikçe devamlı nivea soft sürüyorum... pullanma biraz hafiflese de sanki yara olmuşta iyileşmiş hafif bi pembelik kalmış gibi... fondöten kullanmadan önce kremle nemlendirdiğim halde leke leke çıkıyorlar inanılmaz rahatsız edici bir durum... daha önce bunu yaşamış yaşayan arkadaşların yardım ve önerilerine ihtiyacım var... neler kullandınız doktora gitmek gerekiyor mu vs konularda beni aydınlatırsanız sevinirim.... mafoldumben

Son düzenleme:
Bilgi çok da herkes defalarca aynı şeyleri yazmaktan bıktığı için forumda arama yaparsan bir sürü sonuç çıkacaktır.

Cildini ne ile temizliyorsan fazlasıyla kurutmuş ve yeterince nemlendirememişsin. Cildine uygun ürün kullan, bir hekime danış ya da cilt analizi yapan eczanelerle görüş. Fondöten kullanımı cildin nefes almasını engelliyor daha az kullanmaya gayret et. Yüzüne nivea falan sürme. Evdeki tereyağını sürsen daha iyidir herhalde.

Son düzenleme:
nivea ya çok güveniyorum teyzem var 75 yaşında her sabah niveanın klasik mavi teneke kutulu kremini sürer yüzüne senelerden beri ilk işi budur ve şuan da görseniz en fazla 50 yaşında dersiniz kremin kötü bi etkisi olacağını hiç düşünmemiştim... öneriniz için teşekkürler ben en iyisi bir hekime göstereyim çünkü sadece kuruluk yok pembe gergin lekeler oluştu ve beni korkutuyor allah korusun egzama falan olabilir ama çok beyaz tenli olduğum için bu şekilde gözüküyor olabilir en iyisi uzman birine danışmak teşekkürler...a.s.

Rica ederim. Pembe lekeler yüzünü ovalarken pullanan kısımları soyduğun için oluşmuştur muhtemelen. Düzelince tedavi şeklini anlatan bir mesajla haberdar edersen okuyanlar da faydalanır. Sevgiler.

Ps. Eski toprakların tenleri bizimki gibi değil. Onlar doğal yollarla beslendiler ve metabolizmaları sağlam temellerle gelişti. Biz ilaçlı, katkılı ve hormonlu gıdalar, çevresel kirlilik yüzünden zehirli mantarlar gibiyiz. Her tarafımız dökülüyor. O nedenle onların kullandıkları şeyler bize uygun olmuyor genelde.

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim önce bir cilt uzmanına göründükten sonra ilgili başlıkta tedaviyi sizlerle paylaşacağım...:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…