lütfen yardım

sxixla8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
79
0
slm kızlar bi konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var halılıarım yatak odasında dolabın yanında köşede duruyorlar fakat yatağıma yattığım zaman sürekli gözüme çarpıyorlar ve buna sinir oluyorum başka koyacak yerimde yok bunları sevimli hale getirebilmek için aynı kumaştan kılıflarda diktim ama genede beni sinir ediyorlar ne yapmalıyım bana fikir verirseniz çok mutlu olucam kaydirigubbakcemile3

en kısa zamanda baza alıp içine tıkabilirsiniz :) tabi boyutu küçükse..

benim de böyle bir halım var hiçbiyere sığdıramadım kullanmadığımız bir odada duryor atıcam en sonunda yaww ..

arkadaşım bazam var ama onklarda dolu malesef şimdi yatak odama halı örüyorum yatak örtüsü dikicem bide perdede dikicem onlar o köşede durdukça ben sinir olucam

gardolabınızın üzeri boşsa oraya koyun arkaya doğru
itin biraz üzerinede örtü örtün gözükmez
benimde fazlalık halılarım var ama allhtan odada kriş gibi bir çıkıntı var
orya istifledim gardolabın arkasında kalıyo görünmüyo

halı ıcın hurclar var onlardan aldım kapının arkasına koydum bende ortada fazlalık esya sevmıoyorum

canım halıyı nasıl örüyosun.ben holume halı almak veya örmek istiyordum şu sakallı ipllerden kayıyormuş diye okumuştum .bana ne önerirsin..

canım halıyı nasıl örüyosun.ben holume halı almak veya örmek istiyordum şu sakallı ipllerden kayıyormuş diye okumuştum .bana ne önerirsin..

sakallı ipten örüyorum nilciğim ördüğün halının altına kaydırmazlardan koyduğun zaman hiçte bişey olmuyor öyle güzel duruyorlarki ben yatak odama üçlü set şeklinde örüyorum bitince resmini koyacagim piyasada satılan bu tarz halılar çok pahalı üçlü seti ben 90 tl mal ettim ve çokda şık olucak resmi eklerimkaydirigubbakcemile3

sakallı ipten örüyorum nilciğim ördüğün halının altına kaydırmazlardan koyduğun zaman hiçte bişey olmuyor öyle güzel duruyorlarki ben yatak odama üçlü set şeklinde örüyorum bitince resmini koyacagim piyasada satılan bu tarz halılar çok pahalı üçlü seti ben 90 tl mal ettim ve çokda şık olucak resmi eklerim

merakla halını bekliyorum kolay gelsin bende almak istiyorum bu hafta sonu çarşıya çıkıp alayım...

canım eğer çocuk odan varsa ordaki halının altına ser hem ortadan kalkmış olur hemde üzerinde yuvarlanan minikler varsa sıcacık olur.yerimseniben

tatlım halılarını yıkayıcıya ver yıkasınlar sereceğin zaman getirsinler kayınvalidem öyle yapıyor a.s bende yatak odama işledim halı çok güzel oldu ipi alırken sakallı yünün halı için olanı var ondan alacaksın onun sakalları daha uzun ve kiloyla satılıyor bu ip
nil35cim

X