Lutfen yardım

elma_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
31
0
86
İzmir
ARKDSLAR 22 YASINDAYIM BAKIREYIM AMA SURTUNME YOLUYLA BISEYLER YASADIK BOSALMADIGINI SOYLUYOR AMA BEN EMIN DEGILIM HAMILE OLUP OLMADIGIMDAN.BIR ARKDSIN YAZDIGI GIBI INTERNETTE YAZAN SEYLER KORKUTTU BENI. REGL GUNUM TEMMUZ BASI YANI BU ARA OLCAM SU ANDA AGRIM VAR EGER REGL OLURSAM GUNUMDE TEHLIKE GİTMİS DEMEKMİDİR :sm_confused: TSKLER SİMDİDEN

evet bosalmadı aslndada bısuru sey yazıyr zevk suyu fln dıye anlamadm bende yanı o an ztn bacakarasına gelmiştir ne geldiyse ama onunda riski varmıs smdı ben adet olursam risk biter diilmi

bidaha töbe cok tskler bısıler okumustum nette ondan sordum accaba hala devam edermı dıye cok tsk tkrr

Bence boşuna stres yapıyorsun
Boşalmadıysa ve sürtünme yoluyla diyorsan zaten hamile kalman imkansız

zevksuyunun da ıcersınde spermler oldugunu okumustum bunun ıcın endıselendım

bu günlede bu tarz sorularla çok karşılaşır olduk canım bu şekilde hamile kalınması nerdeyse imkansız ama bundan sonra böyle risklere girmemeni tavsiye ederim bazı şeyleri evlilikte yaşamak lazım inşallah hamile değilsindir ki bence kesin değilsin

11 gundur her gece aynı seyı bende dsunuyorum cok haklısınız korkusuzca yasanmalı buda en guzelı evlılıkte gercekten bu korku evlenene kdr yeter bana zaten

Kızlar otursun öyle miydi böyle miydi diye düşünsün..
Adamlar bilmem neresini gezdirmeye devam etsin.
Kime kızacağımı bilemiyorum.
Hamile değilsin bence,ama bu sıkıntıyı yaşamaya değer mi?
Değmez bence..

Kızlar otursun öyle miydi böyle miydi diye düşünsün..
Adamlar bilmem neresini gezdirmeye devam etsin.
Kime kızacağımı bilemiyorum.
Hamile değilsin bence,ama bu sıkıntıyı yaşamaya değer mi?
Değmez bence..
ISTE MALESEF BIZ (COGU ) KIZLAR BUNU BU SEKILDE PISMANLIKLAR YASADIGIMIZ ZAMAN ANLIYABILIYORUZ NE YAZIK DOGRU SOZE NE DENıR...

ISTE MALESEF BIZ (COGU ) KIZLAR BUNU BU SEKILDE PISMANLIKLAR YASADIGIMIZ ZAMAN ANLIYABILIYORUZ NE YAZIK DOGRU SOZE NE DENİR

Sadece bundan sonra dikkatli ol tatlım..
Hamile olmasan da cinsellik gelişi güzel yaşanacak birşey değil ki..
Bak,sence senin zor durumda kalacağını biliyor olmasına rağmen sürtünmüş bir adam seni gerçekten seviyor olabilir mi?
Sanmıyorum..

Kızlar olarak biraz daha akıllı olacağız hepsi bu,sen dersini aldın bile,çok şükür zararsız..Az zararla..

bende ona aynısını soyledım ben dedım tecrubesızım hadı bılmıyorum sen nasıl boyle bı tehlıke olcagını bıle bıle yaparsın dıyorum bırsey olmadı korkma dıyor ama haklsn ben coktan sorguladm bu ılıskıyı ben benı dusunmezsem kmse benı dusunmez once ben akıllanmalıyım ahh kafamm ah

anammm 2 oldu bugün okuduğum martta geçti noliyi kıslar sizeee kaydirigubbakcemile3

yavrucum hamile olduğunu sanmıyorum ama yine de dikkatli olun yawww yerimseniben

canm içini ferah tut bu şekilde gebelik olmaz ben 10 aydır gebelik için uğraşıyorum benm bi arkadaşımda 3 seneye yakındır uğraşıyo ve korunmuyoruz gebe kalmak o kadar kolay değil bi daha ki sefere daha dikkatli olman dileğiyle

çok çok küçük bir ihtimal cnm bu. bence yoktur(umarım). 1 hafta-10 gün kadar gecikme yaşarsan kan testi yaptır.
böyle korkularınız varsa daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.

dönem dönem hamile kalma ihtimali çok daha yüksek olur.
zevk suyu ile hamile kalanlar da oluyor.
bünyelere göre farklılık gösterir. herkesin hamile kalma olasılığı aynı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…