Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen Yardım

Alemonia

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
150
104
303
Arkadaşlar benim saçlarım normalde açık kestaneydi bunun üstüne röfle yaptırdım. Daha sonra röfleden sıkıldım ve başka bi kuaföre düz boya yaptırdım Açık kumraldı ama bende komik oldu saçlarımın uçlarında röflelerim kaldı üst kısmı kendi saç rengimin kaldığı yerlerde kınalı gibi bi renk oldu :S ben yine saçlarımı boyatmak istiyorum beyaz tenliyim renkli gözlüyüm nasıl yapayım bide saçlarım orta boy ve kıvırcık kendim mi boyayım kuaföre mi gideyim çok kararsız kaldım

slm canım kuaförün hışmına ugramıssın röfleli yerlere ayrı kendi saç rengine ayrı boya kullanması gerekiyodu ikim ayrı renge tek renk uygulamış o yüzden farklı renkler çıkmış zaten zamanla röfleli yere yaptıgı boya akacaktır.karemele boyata bilirsinyada koyu kumral keşke röfleli kalsaymış saçların renkli göz ve beyaz tene yakışıyo ama tabi zamanla sıkılıyo insan aynı saç tipinden.

evet ya hiç sevmedim zaten o kuaförü bende oldu hatta 3 kuruş az olsun dedim :1no2: şimdi rengarenk oldum karamele boyatırsam o da kınalı gibi olmaz dimi

canım saçını görmedende yorum yapmayayım ama bu saç biraz fazla para verirsin ama deger dönüşü olmıycak bişey yaptırma iyi bi kuaföre git görüş.

bende kuaföre gitmeni tavsiye ederim canım..
yada gercekten saç tonundan gercekten çok koyu bir tona boyatacaksın ki tüm renkler kapansın...
bu seferde acık bir renk yapmak istesen sacını açmak için kusturma işlemi uygulayacaklar ..
buda hem masraflı hemde sacını yıpratıcı olacak... bence iyi bir kuaförde güzel bir renk yaptır aynı tonlarda... aralardan zamnla röflellerde ckar sana güzel bir hava katar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…