Lütfen yardım...

lesitin34

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
5
0
6
37
Selamlar...Fikirlerinize ihtiyacım var
4.Sınıf öğrenci kızım sınıf öğretmeninin kararıyla okul rehberlik servisine gönderilmiş.Benimle hiç bir şey paylaşmadı öğretmen
Kızım anlattı sonra ben öğretmeni aradım okula gittim bir sorun mu var vs konuştuk sınıfta bir kaç öğrenciyi gönderdim içine kapanık biraz dedi tamam dedim siz öyle uygun gördüyseniz
Yaklaşık iki ay oldu hafta da bir rehberliğe gidiyor ne öğretmen nede rehber öğretmeni benimle iletişime geçmiyor hiç bir bilgilendirme yapmıyor ben kızma soruyorum nasıl gidiyor hersey yolunda mı diye bu normal mi hem çok üzgünüm hem de çok sinir bozucu bir durum değil mi hiç bir bilgilendirme yapmamaları
Fevri bir çıkış yapıp saygısızlıkta yapmak istemiyorum ne yapmam gerekiyor bu tarz şeyler yaşayanlar var mı

Siz kendiniz özel bir uzmana getirseniz durumunuz uygunsa?

Hiç bir bilgilendirme yapılmıyor
ben direk okula rehberlik servisine gidip görüşmem uygun olurmu acaba bilemedim (((
Bence gidip görüşmelisin okulun rehberlik servisiyle. Saygısızlık olacağını düşünmüyorum. O senin çocuğun ve durumunu öğrenmek en doğal hakkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…