Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başımdan ne geçtiğini biliyor musunuz? Tecavüze uğradım. Bu sizin için yeterli sebeb mi? Nasıl da ön yargılısınız. Ne geçiyor sizin gibilerin kafasından ben anlamıyorum. Biraz empati ya biraz empati.Sizin yaşınızda vajina daraltma niye? Ne yaptınız siz doğum mu yaptınız çok mu ilişkiye girdiniz? Yargılamak istemem ama düşünüyorum... O dikişlerle kandırdığınız adama nasıl saygı duyacaksınız? çocuklarınızın babası yapacaksınız? Bir de ömür boyu ondan bunu gizleyeceksiniz. Uzun yıllar hastalıkta, iyi günde, kötü günde birbirinize bakacaksınız. Yaşlandığınızda Allah geçinden versin, O sizden önce ölürse siz, siz ondan önce ölürseniz O, birbirinizin cenazesinde "hakkım helal olsun" diyeceksiniz.
Doktorunuzla iletişime geçin ona sorun direkt24 gün önce vajina daraltma ve kızlık zarı ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası kan sıkıntım hiç olmadı sadece sızın şeklinde geliyordu. Bugün 3. regli günüm ve dikişler düşmedi. Acaba tutmadı mı? Başındab bmyle bir durum geçen oldu mu?
Dikişlerin düşmesi 40 günü de bulabilir. Acele etmeyin.24 gün önce vajina daraltma ve kızlık zarı ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası kan sıkıntım hiç olmadı sadece sızın şeklinde geliyordu. Bugün 3. regli günüm ve dikişler düşmedi. Acaba tutmadı mı? Başındab bmyle bir durum geçen oldu mu?
Tecavuz sonrasi vajina daraltmasi neden gerekli oluyor? Bilmedigim icin soruyorum.Başımdan ne geçtiğini biliyor musunuz? Tecavüze uğradım. Bu sizin için yeterli sebeb mi? Nasıl da ön yargılısınız. Ne geçiyor sizin gibilerin kafasından ben anlamıyorum. Biraz empati ya biraz empati.
Ne desin? Sevgili kocacım ben de senin gibi zamanın karşı cins ile birşeyler yaşadım mı desin? Erkekler bunu hak ediyor merak etme sen. Kendilerine geldin mi sorun yok kadın yaptığı zaman kıyamet sebebiSizin yaşınızda vajina daraltma niye? Ne yaptınız siz doğum mu yaptınız çok mu ilişkiye girdiniz? Yargılamak istemem ama düşünüyorum... O dikişlerle kandırdığınız adama nasıl saygı duyacaksınız? çocuklarınızın babası yapacaksınız? Bir de ömür boyu ondan bunu gizleyeceksiniz. Uzun yıllar hastalıkta, iyi günde, kötü günde birbirinize bakacaksınız. Yaşlandığınızda Allah geçinden versin, O sizden önce ölürse siz, siz ondan önce ölürseniz O, birbirinizin cenazesinde "hakkım helal olsun" diyeceksiniz.
Evet bence oyle denmeli medeni olarak.Ne desin? Sevgili kocacım ben de senin gibi zamanın karşı cins ile birşeyler yaşadım mı desin? Erkekler bunu hak ediyor merak etme sen. Kendilerine geldin mi sorun yok kadın yaptığı zaman kıyamet sebebi
O medeni seviyeye geldikleri zaman derler zatenEvet bence oyle denmeli medeni olarak.
Karsi taraf da bunu bilirse esit olunur, kandirarak değil.
Kandiracak birini bulana kadar etraf medeni erkek dolu.O medeni seviyeye geldikleri zaman derler zaten
Aşık olup kaybetme korkusu ile yapılıyor zaten. Ben diktirenleri kesinlikle kınamiyorum. Zaten müslüman toplumlarda bu yaygın bir durum. Yüzde 90nin üzerinde müslüman olan ülkede müslüman erkeğe aşık oluyorsun mecburen.Kandiracak birini bulana kadar etraf medeni erkek dolu.
Beni bakire olduğumu sandigi icin evlenecek adami ne yapayım ya?
Evet böyle desin. Burada da tutturmuşlar bi erkekler hak ediyor. Niye yahu, belki bakir biriyle evlenecek? Adamın suçu ne, niye kandırılmayı hak etsin?Ne desin? Sevgili kocacım ben de senin gibi zamanın karşı cins ile birşeyler yaşadım mı desin? Erkekler bunu hak ediyor merak etme sen. Kendilerine geldin mi sorun yok kadın yaptığı zaman kıyamet sebebi
Beni zar için seven adami mi kaybetmekten korkucam?Aşık olup kaybetme korkusu ile yapılıyor zaten. Ben diktirenleri kesinlikle kınamiyorum. Zaten müslüman toplumlarda bu yaygın bir durum. Yüzde 90nin üzerinde müslüman olan ülkede müslüman erkeğe aşık oluyorsun mecburen.