Merhaba kızlar ben 4 hafta 4 günlük gebeyim ara ara kasık ağrım oluyor normal mi siz kaç haftaya kadar kasık ağrısı çektiniz bide gebeliğin ilk haftalarında kaşıntı yaşayan var mı mantar ya da ne önerirsiniz
Merhaba kızlar ben 4 hafta 4 günlük gebeyim ara ara kasık ağrım oluyor normal mi siz kaç haftaya kadar kasık ağrısı çektiniz bide gebeliğin ilk haftalarında kaşıntı yaşayan var mı mantar ya da ne önerirsiniz
Ben 20-25 haftaya kadar kasık ağrısı çekenlerdenim. Kaşıntı sende erken başlamış. Domates turşu tarzı şeyler kaşıntı yapar. Bende memocon diye bi krem vardı onu sürmüştüm en son. Kanatıyordum vucudumu. İlaç kortizonlu ve ben artık ağlama noktasına geldiğm için sürmüştüm. Sen doktoruna danış
Kasık ağrınız normal tabi çok şiddetli olmadığı sürece.. Kaşıntınız da mantardan olabilir.. Hamilelik döneminde sıklıkla olan birşeymiş bende hamile kaldığımda öğrendim maalesef.. İlk haftalarda bendede oldu ama doktorum 12. Haftaya kadar ilaç kullanmamı istemedi hep gittim batikon ile temizledi..12. Haftadan sonra da fitil verdi fitil kullanınca rahatladım fakat yine tekrar etti yine fitil kullanıyorum.. Başlarda yapmanız gereken çok da birşey yok yani ama tabi bazı doktorlar erken haftalarda da fitil veriyor veya travazol diye bir krem veriyor.. Doktorunuza danışın.. Şekerli yiyecek tüketimini azaltın mantarı tetikliyor diyorlar ne kadar doğru bilemem.. Sabun sürmeyin vajinaya ve çamaşırınızı sık sık değiştirin günlük ped veya peçete asla kullanmayın bana bunları doktorum söyledi.. Çamaşırınızı da ütülemeden giymeyin.. Ütüleyin ki mikropları kırılsın.. mantar olduğumda çok akıntı olduğu için ped ve peçete kullanmamı yasakladığı için ben çözümü pamuklu atletleri küçük küçük kesip ütüleyip kullanmakta buldum.. Diğer türlü o akıntı bulaştığı yeri kaşındırıyor ve rahatsız ediyor her 15 dk da bir çamaşır değiştirmek zor yani..
Kasik agrisi cocuk buyudukce devam edeblr sonucta rahim genisliyor diye agriyor buyuk ihtimal kasik agrisi korkulck birsey degil karindan kasiga agir bir sekilde agri vurmadkca seyrimesi ve hafif batmalar normal Allahin izniyle birsey olmaz korkmayin mtlu olun