- 30 Nisan 2020
- 43
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi Papatya 939
Folbiol kullanıyorum 4 gündür , mide bulantim var 18 gün gecikme var sol ve sag kasigim ağrıyor bazen test yapmıştım 3 gün önce falan tek çizgi çıkmıştı pko var bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence tekrarlayın testi .. normalde bu kadar gecikme oluyor muydu ?
Geç döllenme olabilir eğer belirti var ve testte cikmamissa zaten yumurtlamalarinizda muhtamel geç oluyordur bekleyin bakalimFolbiol kullanıyorum 4 gündür , mide bulantim var 18 gün gecikme var sol ve sag kasigim ağrıyor bazen test yapmıştım 3 gün önce falan tek çizgi çıkmıştı pko var bende
Geç döllenme olabilir eğer belirti var ve testte cikmamissa zaten yumurtlamalarinizda muhtamel geç oluyordur bekleyin bakalim
ne zaman test yapsam belli olur acabaGeç döllenme olabilir eğer belirti var ve testte cikmamissa zaten yumurtlamalarinizda muhtamel geç oluyordur bekleyin bakalim
Walla canım bilemiyorum ki pcolu birinin döngüsü nasıl ilaçsız adet gorebiliyormu. Şöyle yap istersen en garantisindenn 15 20 gün bekle belirtiler arttiysa diğer aylardan farklı bir vücut tipin varsa yap.ne zaman test yapsam belli olur acaba
Walla canım bilemiyorum ki pcolu birinin döngüsü nasıl ilaçsız adet gorebiliyormu. Şöyle yap istersen en garantisindenn 15 20 gün bekle belirtiler arttiysa diğer aylardan farklı bir vücut tipin varsa yap.
En net cevabı sana kan testi verir acilden bi kan ver netleş bence. Ona göre önlem alırsınBelirtilerim artı goguslerimin ucu aciyo yemeklerden tiksinme oluyor rahimimde kramp oldu 15 dk falan sürdü 15 mayısta adet olmazsam belli olurmu test yaparsam
En net cevabı sana kan testi verir acilden bi kan ver netleş bence. Ona göre önlem alırsın![]()
Idrar testinde belli olurmuEn net cevabı sana kan testi verir acilden bi kan ver netleş bence. Ona göre önlem alırsın![]()
Rahimimde kramp olduktan sonra leklenme yada kan gelmedi hamilelik olur mu acabaEn net cevabı sana kan testi verir acilden bi kan ver netleş bence. Ona göre önlem alırsın![]()
İnan hiç bilmiyorum ben 3 kex hamile kaldım hiç birinde belirtim olmadıRahimimde kramp olduktan sonra leklenme yada kan gelmedi hamilelik olur mu acaba
Olur tabiki adete kaç gün var?Idrar testinde belli olurmu
İnan hiç bilmiyorum ben 3 kex hamile kaldım hiç birinde belirtim olmadı✔
[/QUOTE teşekkür ederim![]()
15 mayıs adet günümOlur tabiki adete kaç gün var?![]()