• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
29
kızlar 2. Çizgi varmı nolur bi bakın

Eklentiler

• 2C428F4F-4950-4E2D-84EA-6882BAEE8AC7.jpeg
    2C428F4F-4950-4E2D-84EA-6882BAEE8AC7.jpeg
    37,7 KB · Görüntüleme: 113
kızlar 2. Çizgi varmı nolur bi bakın

Silikte olsa 2 cizgi görünüyor canım ya umutlandırmak yada korkutmak istemiyorum bu durumda en iyisi kan tahliliyle kesinleştirmek Allah gönlümüzden geceni hakkınıza hayırlı eylesin inşallah

Silikte olsa 2 cizgi görünüyor canım ya umutlandırmak yada korkutmak istemiyorum bu durumda en iyisi kan tahliliyle kesinleştirmek Allah gönlümüzden geceni hakkınıza hayırlı eylesin inşallah
İnşallah vardır. Geçen aylarda bir kez pozitif test oldu ve hemen kan verdim negatifti. Bidaha aynısını yaşamak istemiyorum sabah tekrar yapıcam umarım koyulaşır 8 aydır bekliyorum

CANım var gibi, ama bir kez daha yap bizle de paylaş bakalım...

Bebetime ise kullanma .Tekrarla testi bakalım.Adete ne kadar var.

CANım var gibi, ama bir kez daha yap bizle de paylaş bakalım...

Bebetime ise kullanma .Tekrarla testi bakalım.Adete ne kadar var.
Bebetime değil miratech ti test ve yine aynı markayı yaptım bugün. Eğer hamileysem koyulaşması lazım dimi yine aynı koyulukta aynı şekilde çıktı. Sanırım testin kendi çizgisi o bilemedim yani. Yarın regl olmam gerek bakalım ne olacak

Bebetime değil miratech ti test ve yine aynı markayı yaptım bugün. Eğer hamileysem koyulaşması lazım dimi yine aynı koyulukta aynı şekilde çıktı. Sanırım testin kendi çizgisi o bilemedim yani. Yarın regl olmam gerek bakalım ne olacak
İnşallah olmazsın Can'ım bekle bakalım bi

Test yapmadım bugün dün moralim bozuldu çünkü yine aynı şekilde çıktı o çizgi. Olsaydı koyulaşırdı bence.. ama refl olmadım hala bugün olmam gerek

Bugün test yapmadım çünkü dün sabahki testim de ilk testin aynısı oldu. Hamile olsam koyulaşması gerekmez miydi ? Bugün bat günüm ama hala olmadım ağrı falanda yok
Canım bence acele etme inan bende ilk belirtileri yaşadığımda böle heycanlı ve paniktim..ama olmadı o ay bir ay sonrasında hamile kaldığımı öğrendim ve geçen ay ki testten çok farklı hemen 2.çizgi oluştu hızlı bir şekilde belirtilerde baskındı senin belirtilerin nasıl onuda göz önünde bulundur.. Rabbim en kısa zamanda sana bu duyguyu yaşatsın inşallah

Canım bence acele etme inan bende ilk belirtileri yaşadığımda böle heycanlı ve paniktim..ama olmadı o ay bir ay sonrasında hamile kaldığımı öğrendim ve geçen ay ki testten çok farklı hemen 2.çizgi oluştu hızlı bir şekilde belirtilerde baskındı senin belirtilerin nasıl onuda göz önünde bulundur.. Rabbim en kısa zamanda sana bu duyguyu yaşatsın inşallah
Hastalandım malesef bugün. Herkes diyorki nezaman kafaya takmadım o ay hamile kaldım. Nasıl başarıcam o kafaya takmama olayını onu anlamıyorum. Yumurtlama dönemi geldiği an başlıyor stres oldumu olacakmı diye

Çok özür dilerim neden bir üstteki mesajını görmedim. Evet söylemesi kolay bazı şeyleri ama uygulamaya çalışana sor bir de dimi. Meşgale blmak lazım sanırım aklın sürekli başka şeylerde olmalı ki öyle bir bakmışsın ki adetin gecikmiş.

Çalışıyor musun?

Hastalandım malesef bugün. Herkes diyorki nezaman kafaya takmadım o ay hamile kaldım. Nasıl başarıcam o kafaya takmama olayını onu anlamıyorum. Yumurtlama dönemi geldiği an başlıyor stres oldumu olacakmı diye
Rabbimden her zaman hayırlısını dile.. Olacak diye diye olduğunda umutlarını yıkan şeylerle karşılaşmanı istemem canım çünkü gerçekten çok kutsal ve önemli bu konu , stresin en birincil etken olduğunu düşünüyorum dua et kendini rahat bırak varsa kısmetinde gelir seni bulur :KK66:

Back