- 1 Nisan 2014
- 364
- 84
- 38
-
- Konu Sahibi Cilekcetiner
Hiç çatlama önleyeci iğne vermedi mi sizede. Yaa doktorum biraz ilgisiz gibi geldi ilk seferinden de dört gün sonra falan kontrole çağırdı . Kan testi bile yapmayacaktı asistanı dedi falan. Çok korkuyorumSanmıyorum doktor bilmez mi sonuçta, çatlama olmaz bence çünkü ben de son kontrole gittiğimde yumurtalar 15 mm e ulaşmıştı ama 2 gün sonrasına catlatma iğnesini vurmami istemişti. Bi problem de oluşmadi
Çatlamasını önlemek için bir ilaç varmediHiç çatlama önleyeci iğne vermedi mi sizede. Yaa doktorum biraz ilgisiz gibi geldi ilk seferinden de dört gün sonra falan kontrole çağırdı . Kan testi bile yapmayacaktı asistanı dedi falan. Çok korkuyorum
İkinci tesavinizle ilk tedavinizin farkı neydi. Daha fazla yumurta oluşturdu. Yaa başından beri catlama önleyici iğne vermedi. Dün 14 ölçüldü çok akıntım oldu normalde ovülasyon testi yaptığımda su sıralar catlıyorum. Dediğim halde vermedi. Taa cumartesi günü çağırdı o güne kadar gonapepty ve gonalf 375 devam dedi. Malesef işleme başladıktan sonra güvenin gitti doktora iyi düşünüp seçmiştimMerhaba. Evet zaten 3-4 gunde bir cagiriyorlar. Ben 225 ml vuruluyordum. Yumurtalar belirli olgunluga ulasinca da sabah gonalf aksam catlatma onleyici igne uyguladim toplamda 4 ya da 5 gun uyguladim sanirim oxoydu benimki. Daha sonra catlatma ignesi icin saat verdi ona gore yumurta toplama saatini de belirledik ve hastaneye gittim. Ben cok rahattim sahsen doktoruma cok guveniyordum cunku. Soyleki ilkinde 3 tane yumurtam olustu yumurta baskilama yapmistik ilk etapta cikolata kistim var die. 3 tane olunca e2 degerime bakti ve iptal ettik tekrar basladik. Moralim bozuldu ama doktoruma teslim ettim kendimi ve guvendim. Ikincisinde 7 yumurtam olustu 5 tanesi dollendicok sukur bitanesine 19 haftalik hamileyim. Kendinizi rahat birakin doktorunuza guvenmiyorsunuz guveneceginiz bir diktor sevmenizi oneririm ya da akliniza takilani mutlaka sorun. Kafanizda soru isareti kalmasin. Stres en son istenecek sey su surecte :)
Vermedi ya en başından beri hiç yazmadı. Dün gittim sordum vermedi 14 dü dün. Cumartesi gidicem gonapepty ve gonalf 375 devam dedi. Catlarım diye çok korktumÇatlamasını önlemek için bir ilaç varmedi
Mi,zaten 3-4 gün arayla çağırıyorlar hergün çağırmıyorlar
Iste bunu sor bence neden catlatma onleyici vermiyorsunuz vs die vardir bi bildigi. Dedigim gibi yumurta baskilama icin igne vurmustu doktorum. Ilkinde 3 ikincisinde 7 cikmasi o sebeple ve yavas ilerledik biz yavaslatilmis protokol mu deniyor nedirİkinci tesavinizle ilk tedavinizin farkı neydi. Daha fazla yumurta oluşturdu. Yaa başından beri catlama önleyici iğne vermedi. Dün 14 ölçüldü çok akıntım oldu normalde ovülasyon testi yaptığımda su sıralar catlıyorum. Dediğim halde vermedi. Taa cumartesi günü çağırdı o güne kadar gonapepty ve gonalf 375 devam dedi. Malesef işleme başladıktan sonra güvenin gitti doktora iyi düşünüp seçmiştim
Maşallah. Allah mutlu sona kavuştursun inşallah. Evet herkesin baştan catlama önleyeci verip 5 6 güne başlatıyorlarmış. Bnm şansıma. İnşallah catlamaz kimsede duymadım kullandırmayanIste bunu sor bence neden catlatma onleyici vermiyorsunuz vs die vardir bi bildigi. Dedigim gibi yumurta baskilama icin igne vurmustu doktorum. Ilkinde 3 ikincisinde 7 cikmasi o sebeple ve yavas ilerledik biz yavaslatilmis protokol mu deniyor nedirbir de ben yememe cok dikkat ettim avokado, ari sutu ve bitkisel bi karisimim vardi her gun tuketiyordum. Yumurtalarima bunlar da iyi gelmis olabilir.
Benim alıntı oluyor sonra catlama oluyor denedim özellikle ovülasyon testi ile sizin de öyledir belkiSelamlar. Arkadaşlar ben gonapepty ve 375 ml gonalf oluyorum. Bugün 7. Günüm doktor 3 gün sonra gel dedi devam dedi. Doktorum biraz ilgisiz malesef. Cetrotide İğnesi Vermedi . Yumurta carlama zamanım geldi normalde ve bugün çok akıntım geldi çok korkuyorum yumurtam catlar diye. Zaten gonapety kullandırıyor çatlama iğnesi o ama yumurtada geliştirir diyor başından beri. Bir fikri olan varmı. He bugün 14 mm dedi yumurtama onun üzerine 3 kere daha iğne olcam gidene kadar çatlar mı. Sanki çok geç tarih verdi
Amin insallah. yok bastan vermiyor. Ilk etapta sadece gonalf kullandim. Belli bi buyukluge gelince yumurtalar catlatma onleyiciyi dahil etti doktorum. Rahatla biraz cok dusunmek de strese sokar seni. Olacagi varsa oluyor. Daha once tup bebek yapmistir herhalde doktor. Hangi sehirdesin doktorun kimMaşallah. Allah mutlu sona kavuştursun inşallah. Evet herkesin baştan catlama önleyeci verip 5 6 güne başlatıyorlarmış. Bnm şansıma. İnşallah catlamaz kimsede duymadım kullandırmayan(
Başka bir ilaç kullanıyor musunuzVermedi ya en başından beri hiç yazmadı. Dün gittim sordum vermedi 14 dü dün. Cumartesi gidicem gonapepty ve gonalf 375 devam dedi. Catlarım diye çok korktum
Keşke güvenmediğiniz bir doktorla başlamasaydınızSelamlar. Arkadaşlar ben gonapepty ve 375 ml gonalf oluyorum. Bugün 7. Günüm doktor 3 gün sonra gel dedi devam dedi. Doktorum biraz ilgisiz malesef. Cetrotide İğnesi Vermedi . Yumurta carlama zamanım geldi normalde ve bugün çok akıntım geldi çok korkuyorum yumurtam catlar diye. Zaten gonapety kullandırıyor çatlama iğnesi o ama yumurtada geliştirir diyor başından beri. Bir fikri olan varmı. He bugün 14 mm dedi yumurtama onun üzerine 3 kere daha iğne olcam gidene kadar çatlar mı. Sanki çok geç tarih verdi
Nedir o takviyeler banada soylermisiniz lütfenIste bunu sor bence neden catlatma onleyici vermiyorsunuz vs die vardir bi bildigi. Dedigim gibi yumurta baskilama icin igne vurmustu doktorum. Ilkinde 3 ikincisinde 7 cikmasi o sebeple ve yavas ilerledik biz yavaslatilmis protokol mu deniyor nedirbir de ben yememe cok dikkat ettim avokado, ari sutu ve bitkisel bi karisimim vardi her gun tuketiyordum. Yumurtalarima bunlar da iyi gelmis olabilir.
Avokado yedim sabahlari yarim. Esim ari sutu aldi bi cay kasiginin ucuyla her sabah onu yedim. Bir de izmirde bi dukkandan karisim almistim sorunlarimdan haberim yokken. Mesaj olarak bi ksc kisiye gonderim bakim size de gondereyim.Nedir o takviyeler banada soylermisiniz lütfen
Sağlıkla kucağınıza alsın inşallah. Bende öyle 225 gonal f kullandım 10 gün son 4 günde oxodite kullandım, dün akşam 2 adet gonapeptyl dün ve bugün dostinex kulancam yarın sabah da opu işlemi inşallah sağlıklı yumoşlar olur kullandığım ilaçları ana soruyu soran arkadaşa yardımcı olmak için yazdım ama sizinle ilaçlar benziyor taze transfer mi oldunuz bana öyle yapılacaktı ama dün öğrendim ki caz geçmişler tazedenMerhaba. Evet zaten 3-4 gunde bir cagiriyorlar. Ben 225 ml vuruluyordum. Yumurtalar belirli olgunluga ulasinca da sabah gonalf aksam catlatma onleyici igne uyguladim toplamda 4 ya da 5 gun uyguladim sanirim oxoydu benimki. Daha sonra catlatma ignesi icin saat verdi ona gore yumurta toplama saatini de belirledik ve hastaneye gittim. Ben cok rahattim sahsen doktoruma cok guveniyordum cunku. Soyleki ilkinde 3 tane yumurtam olustu yumurta baskilama yapmistik ilk etapta cikolata kistim var die. 3 tane olunca e2 degerime bakti ve iptal ettik tekrar basladik. Moralim bozuldu ama doktoruma teslim ettim kendimi ve guvendim. Ikincisinde 7 yumurtam olustu 5 tanesi dollendicok sukur bitanesine 19 haftalik hamileyim. Kendinizi rahat birakin doktorunuza guvenmiyorsunuz guveneceginiz bir diktor sevmenizi oneririm ya da akliniza takilani mutlaka sorun. Kafanizda soru isareti kalmasin. Stres en son istenecek sey su surecte :)
Tşk ediyorumAvokado yedim sabahlari yarim. Esim ari sutu aldi bi cay kasiginin ucuyla her sabah onu yedim. Bir de izmirde bi dukkandan karisim almistim sorunlarimdan haberim yokken. Mesaj olarak bi ksc kisiye gonderim bakim size de gondereyim.
Sağlıkla kucağınıza alsın inşallah. Bende öyle 225 gonal f kullandım 10 gün son 4 günde oxodite kullandım, dün akşam 2 adet gonapeptyl dün ve bugün dostinex kulancam yarın sabah da opu işlemi inşallah sağlıklı yumoşlar olur kullandığım ilaçları ana soruyu soran arkadaşa yardımcı olmak için yazdım ama sizinle ilaçlar benziyor taze transfer mi oldunuz bana öyle yapılacaktı ama dün öğrendim ki caz geçmişler tazeden
Aaa bunla ilgili olduğunu bilmiyordum inanın sayısını bilmiyorum ama 10 un üzerinde saymıştım önceki gün, ohss diye bişey duydum aralarında ama biri o kadar değil ya falan dedi (4 kişi vardı ekrana bakan üniversite olduğu için) normalde de ilaçları tamamlamadan kestiler gibi oldu Meryem süresi okuyordum bi ara çok ağlatıyordu beni dinlemeyi hiç düşünmemiştim öyle denicem, inşallah hepimizin olsun tüm güzelliklerkaç yumurtanız oluştu? taze transferi belirleyen en önemli şey o. benim 7 olduğu için rahim çok yorulmadı o yüzden 3.gün taze transfer oldum. inşallah güzel haberlerinizi alırız. benden size tavsiye bol bol meryem suresi dinleyin youtubeda bir video var inanılmaz enerji veriyor. ben sabah toplama ve transfere giderken bile arabada dinledim <3
Şimdi test yaptım şükür negatif ama heran olabilirim sanki. Yaa bugün adetimin 11. İğnelerimin 9. Cü günü hala çatlakma önleyici iğne verilmediBenim alıntı oluyor sonra catlama oluyor denedim özellikle ovülasyon testi ile sizin de öyledir belki