Lütfen yardım!- Sol kasıkta ceviz büyüklüğünde sert yumru

Cckbahar

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
63
45
Değerli kadınlar....
Bu salı çok yorucu bir gün geçirdim. Akşamda kızımı(20 kg) kucağıma aldım vs oynadık.
Ve tabi yorulduğum için uzandım belim ve sol bacağım ağrıyordu.
Kasığıma masaj yaparken sol bacak ve kasık arasında ceviz büyüklüğünde sert ama oynak bir şişlik ve farkettim. Masaj vs yaptım. Hiç bir değişiklik olmadı. Ertesi gün kadın doğuma gittim. Durumu anlattım. Alttan ultrason muayenesi ve spekulum ile muayene etti. Görünürde herşey normal dedi. İki idrar iki kan tahlili aldı.
Tahliller de temiz çıktı.
Ancak bu ağrısı bacağa ve bele vuran yumru kabak gibi ortada.
Fıtıktan şüpheleneceğim yatınca kalbolmuyor. Ve sert.
Lenf düğümü olabilir diyeceğim. O kadar tahlilde çıkardı herhalde. Çünkü lenfler çoğunlukla enfeksiyona bağlı şişiyor.
Neyin nesi?
Neden olabilir?
Lenf te olsa ultrasonda gözükür müydü?

Ne olur bilen anlayan yardımcı olsun.

Açılın ben geldim. 4 yıldır sol kasığımda şişlik hissediyorum. Gitmediğim doktor kullanmadığım antibiyotik vurulmadığım penisilin iğnesi kalmadı. Sebebi bir türlü bilinmiyordu.4 yıldır 1 cm boyutunda hiç inmeyen daha da büyümeyen bir şişlikti. 4 yıldır ağrısız 1 günüm geçmedi. Taki bir gün şans eseri çözümü bulundu. Rahim ağzımda yara vardı. Ama kasıktaki lenfle alakası yok diye düşünüyordum. Onu yaktırdığım gün lenf ağrım bitti ve 4 yıldır inmeyen şişlik 6 günde tamamen indi

Değerli kadınlar....
Bu salı çok yorucu bir gün geçirdim. Akşamda kızımı(20 kg) kucağıma aldım vs oynadık.
Ve tabi yorulduğum için uzandım belim ve sol bacağım ağrıyordu.
Kasığıma masaj yaparken sol bacak ve kasık arasında ceviz büyüklüğünde sert ama oynak bir şişlik ve farkettim. Masaj vs yaptım. Hiç bir değişiklik olmadı. Ertesi gün kadın doğuma gittim. Durumu anlattım. Alttan ultrason muayenesi ve spekulum ile muayene etti. Görünürde herşey normal dedi. İki idrar iki kan tahlili aldı.
Tahliller de temiz çıktı.
Ancak bu ağrısı bacağa ve bele vuran yumru kabak gibi ortada.
Fıtıktan şüpheleneceğim yatınca kalbolmuyor. Ve sert.
Lenf düğümü olabilir diyeceğim. O kadar tahlilde çıkardı herhalde. Çünkü lenfler çoğunlukla enfeksiyona bağlı şişiyor.
Neyin nesi?
Neden olabilir?
Lenf te olsa ultrasonda gözükür müydü?

Ne olur bilen anlayan yardımcı olsun.
Merhaba benimde sol kasigimda ceviz büyüklüğünde bastırınca çürük gibi acıyan bir yumru var ve artık büyüdüğü için dışarıdan gözüküyor bundan daha önce sari vajinal bir akınti vardı ben pek dikkate almadım sonrasında bu oldu kanser değildir degilmi?

X