Değerli kadınlar....
Bu salı çok yorucu bir gün geçirdim. Akşamda kızımı(20 kg) kucağıma aldım vs oynadık.
Ve tabi yorulduğum için uzandım belim ve sol bacağım ağrıyordu.
Kasığıma masaj yaparken sol bacak ve kasık arasında ceviz büyüklüğünde sert ama oynak bir şişlik ve farkettim. Masaj vs yaptım. Hiç bir değişiklik olmadı. Ertesi gün kadın doğuma gittim. Durumu anlattım. Alttan ultrason muayenesi ve spekulum ile muayene etti. Görünürde herşey normal dedi. İki idrar iki kan tahlili aldı.
Tahliller de temiz çıktı.
Ancak bu ağrısı bacağa ve bele vuran yumru kabak gibi ortada.
Fıtıktan şüpheleneceğim yatınca kalbolmuyor. Ve sert.
Lenf düğümü olabilir diyeceğim. O kadar tahlilde çıkardı herhalde. Çünkü lenfler çoğunlukla enfeksiyona bağlı şişiyor.
Neyin nesi?
Neden olabilir?
Lenf te olsa ultrasonda gözükür müydü?
Ne olur bilen anlayan yardımcı olsun.
Bu salı çok yorucu bir gün geçirdim. Akşamda kızımı(20 kg) kucağıma aldım vs oynadık.
Ve tabi yorulduğum için uzandım belim ve sol bacağım ağrıyordu.
Kasığıma masaj yaparken sol bacak ve kasık arasında ceviz büyüklüğünde sert ama oynak bir şişlik ve farkettim. Masaj vs yaptım. Hiç bir değişiklik olmadı. Ertesi gün kadın doğuma gittim. Durumu anlattım. Alttan ultrason muayenesi ve spekulum ile muayene etti. Görünürde herşey normal dedi. İki idrar iki kan tahlili aldı.
Tahliller de temiz çıktı.
Ancak bu ağrısı bacağa ve bele vuran yumru kabak gibi ortada.
Fıtıktan şüpheleneceğim yatınca kalbolmuyor. Ve sert.
Lenf düğümü olabilir diyeceğim. O kadar tahlilde çıkardı herhalde. Çünkü lenfler çoğunlukla enfeksiyona bağlı şişiyor.
Neyin nesi?
Neden olabilir?
Lenf te olsa ultrasonda gözükür müydü?
Ne olur bilen anlayan yardımcı olsun.