öncelikle inş hamilesindir ama bence en doğrusu beklemek, 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve günaşırı hastaneye gittim, öncesinde evde testler falan, şimdi düşünüyorum da hiç gerek yokmuş, 10 güne kadar beklenebilir tabiki ağır bir ağrın falan yoksa. Bebeğinizin sizin için en hayırlı zamanda geleceğini düşün ve rahat ol...
canım çok teşekkürler cevabın için ben de bekleme taraftarıyım zaten bugün 34. günüm yani 8 gün kadar gecikmiş durumda akşamki kanamayı saymazsam, zaten ağrım sızım herhangi bir sıkıntım da yok. beni tek düşündüren pazar günü eşimin izni başlıyor ve bir tura katılıyoruz, umarım bu eğerki hamileysem herhangi bir sorun yaratmaz... ayrıca bir de idrar yolları enfeksiyonu problemim var doktor bir antibiyotikle hamilelikte kullanılmaması gereken bir ilaç yazdı ama onları kullanmaya artık tur dönüşü duruma göre bakacağım sanırım...
çok sağolun cevaplarınız için arkadaşlar evet böyle diken üzerinde durmaktansa bir testle herşeyi netleştirmek en güzeli olacak sanırım... yarın en azından bir idrar testi yapıp kan için de randevu alayım dediğiniz gibi gitmeden ne durumdayım bileyim. son durumu buradan haber veririm inşallah müjdeli haberlerle gelirim
Bence Allah'ın izniyle hamilesin canım
hiç canını sıkma burdayım diyo bakk :))) kaçıncı günün adet gecikmesinin??
tebrikler hamilesin canım.
hamilesin canım tebrik ederim..
eşimin ilk testten haberi var ama bundan yok, ona biraz kızgınım bu konuda çok ilgisiz daha doğrusu umutsuz sanırım benim de boşuna umutlandığımı düşünüyor ve pek de sormuyor ben birşey söylemezsem eğeryarın kan testine ondan habersiz gidicem, güzel haberler alabilirsem inşallah artık sonucu gözüne sokarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?