• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu lütfen yardım siz olsanız bunlardan hangisini tercih ederdiniz???

bu da bir diğeri ikisi arasında çok kararsızım...1.sizin dolabı 2.sinin ise tuvalet aynası çok hoşuma gitti...yardımcı olun lütfen arkadaşlarım...:sm_confused:

ilk takım daha guzel dolapta surgulu olması falan digerinde tek kapı acılıyor sanırım..ama en onemlisi oda olcunu alıp tercihte bulunman..bizde aldık yatak odasını simdi gardrobu yan odaya almayı planlıyoruz yatak basında ki komidinler sıgmadı :(

ilk takım daha guzel dolapta surgulu olması falan digerinde tek kapı acılıyor sanırım..ama en onemlisi oda olcunu alıp tercihte bulunman..bizde aldık yatak odasını simdi gardrobu yan odaya almayı planlıyoruz yatak basında ki komidinler sıgmadı :(

2.side sürgülü cnm..sadece 2 kapağı kapaklı...ortası alt üst olarak sürgülü ve içinde boy aynası var...evim daha belli değil bilmiyorum artık...

1. model çok daha güzel tatlım :)

ama 2. modelin şifonyeri kullanışlıymış :jeyyar:

bu arada fiyatları nedir acaba ??

ben de 1.yi beğendim. eğer modüler mobilya değilse, 2.nin tuvalet masasını 1.ye adapte ettirebilirsin. CADIARZU

1.'nin etejeri daha afilli değişik,ama 2.'nin de gardrobunun askılık bölümü daha kullanışlı.Pantolon asmak için
Genel olarak 1. derim

1. ci olan çok ağır bi model gibi geldi bana,illa ikisinden birini seçeceksen ben 2.si derim ama onunda daha beyaz renkleri olandan olursa daha güsel olur.

Back
X