- Konu Sahibi SurcuLisan
canım inşallah hamilesindir. allah haerkesin duasını kabuk etsin kimseleri aratmasın . mutlaka yaz merak ediyorum ben de.kaydirigubbakcemile5
Amiiin inşallah sedefim ama %99 hamile deilim.Karnımın işinde iş makineleri çalışıyo sanki.Geldi gelecek bekliyorum.Ama tabi yine de % 1 de olsa ihtimal ihtimaldir dimi :)Fukara avuntusu işte..Neyse Adet olayım, bittikten sonra gidicem doktora.O zaman da sonucu yazarım ki benim durumumu yaşayanlara da bi fikir verir belki.Geçen sene de buna benzer bişey yaşamıştım bebek tedavisini bırakmadan hemen önce, o zaman böyle kanamam olmamıştı da adetim 21 gün gecikmişti.Tabi tedavi sürecinde oldugun için aklına hemen hamilelik geliyo, seviniyosun, umutlanıyosun, hayaller kuruyosun vs.vs.vs.2 idrar testi, 2 de kan testi yaptırdı doktorum ama negatif çıktı..Doktorumda benim kadar şaşırmıştı.Bi sürü test yaptı o zaman adet olmamı engelleyebilecek hiç bişey bulunamamıştı.Adet olmam için ilaçta vermedi o ay.Rahim duvarın çok kalın tıbben 3 ay beklemek zorundayız, 3 ay adet görmezsen ona göre bakıcaz demişti.haydaa yine umut..Fos çıktı tabi..3 ay beklemeye gerek kalmadı.Hayatımda ilk kez bagıra bagıra ağladım.Eşimde çok üzülmüştü.o aydan sonra da tedaviyi bıraktım aynı şeyleri tekrar yaşamak istemediğim için.Metabolizmam alay ediyo benimle başka bi açıklaması yok sanırım.AAAyy neyse çok uzattım ama aklıma geldi acı anılarım dayanamadım :)