Bebek Beslenmesi Lütfen yardım.. Meme ucunda yek delik

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tachycardia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
26
13
88
Arkadaşlar çok sıkıntılı bir doğum yaptım, oğlum da ben de ölümden döndük , oğlum 7 gün küvezde kaldı.. Tabi bu süreçte ben de göğüslerimi sağdım hep.. Şu an 40 ımızı yeni doldurduk.. Başlarda sütüm az olduğu için ve tecrübesiz olduğum için algılayamadım ama şu an farkediyorum ki sağ göğsümde sadece 1 delik var ve süt tek delikten geliyo.. Bunu sol göğsümden birden fazla delikten süt geldiğini gördükten sonra farkettim.. Gece 2 saatten fazla uyursam tek delik olan sağ göğsüm taş gb oluyor tıkanıyor, makineyle göğsümü boşaltamıyorum. Göğüs ucu deliklerini açmanın bi yolu yok mu?

Öncelikle geçmiş olsun, Rabbim bebeğine ve sana hayırlı ömürler nasip etsin. Süt kanalının kapalı olduğu durumlarda genellikle göğüse dayanabildigin kadar sıcak suyla masaj yapılıyor. Siz de bi deneyin. Umarım sizde de ise yarar. Bir de bebeginizi sık sık emzirin ve her emzirmede daha önce emzirmediginiz gogsunuzu verin.

Çok teşekkür ederim nazzeynep.. Aslında sıcak uyguluyorum sürekli, ama nedense açılmadı diğer kanallar hala

Benimde şu an üç delikten tek süt akıyor sizöözüm buldunuz mu o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…