LÜTFEN YARDIM LUTFEN

sema4747

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
104
15
43
Arkadaşlar daha öncede konu açtım ama kimse yardimci olmadı. Benim ilişkim oldu yumurtlama günlerinde sanırım 3 gün üst üste ilişkinin üstünden nerdeyse 20 gün geçti. Dün adet olmam gerekirdi ama olmadım 2 gün geciktim dün sarı akıntı vardı suan ise beyaz birde sol kasıgım da bişey var gibi hissediyorum prezervatif le korunduk akma sızma olmusmudur suan için gebelik düşünmüyorum lütfen fikir verin gebe lik riskim varmıdır?

Stres yapmayın,prezervatifi ilişkinin başından beri kullandıysanız problem yoktur diye düşünüyorum.

Hormonlarinizdan dolayi bir gecikme olmustur belki yinede iciniz rahat etsin istiyorsaniz İdrar testi yapabilirsiniz..

ben adet olmadan 2 gün ilişki yaşadım ve adetim 2 gün gecikmeli geldi hamileyim sandım.adetimin bitiminden hemen sonra tekrar birlikte oldum sizce hamile kalır mıyım ?

Senin hamile olma ihtimalin baya baya düşük her iki ilişkide de yumurtlama günün de degilmissin

inş. bi süprizle karşılaşırım canm çok istiyorum çünkü Allah ım isteyen herkese nasip etsin inş. yokluğunu aratmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…