Oydar Don't stop talking about palestine 🇵🇸 Kayıtlı Üye 3 Eylül 2018 8.837 47.105 548 12 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Oydar #1 Canım lokma tatlısı istiyor ama kızartırken patlayıp yakıyormuş. Daha önce yapan püf noktasını bilen var mı?
Canım lokma tatlısı istiyor ama kızartırken patlayıp yakıyormuş. Daha önce yapan püf noktasını bilen var mı?
K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 123 12 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Oydar #2 Cıvık olacak kaşıkla döküvereceksin yoğun yağın içine. Ona bakarsan kızartma yaparkende biber ateş ediyor tanışma böyle şeylere
Cıvık olacak kaşıkla döküvereceksin yoğun yağın içine. Ona bakarsan kızartma yaparkende biber ateş ediyor tanışma böyle şeylere
Oydar Don't stop talking about palestine 🇵🇸 Kayıtlı Üye 3 Eylül 2018 8.837 47.105 548 13 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Oydar #3 Zeynep Zey .!.: Cıvık olacak kaşıkla döküvereceksin yoğun yağın içine. Ona bakarsan kızartma yaparkende biber ateş ediyor tanışma böyle şeylere Genişletmek için tıkla... Yaptım yedim bile tadı çok güzeldi çıtır çıtır
Zeynep Zey .!.: Cıvık olacak kaşıkla döküvereceksin yoğun yağın içine. Ona bakarsan kızartma yaparkende biber ateş ediyor tanışma böyle şeylere Genişletmek için tıkla... Yaptım yedim bile tadı çok güzeldi çıtır çıtır