LÜTFEN YARDIM KIZLAR ÇOK BUNALDIM CEVAP ALAMIYORUM

bsrgc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
93
52
29
MERHABA KIZLAR ÖNCELİKLE KONUYA HEMEN BAŞLİM ADETİME 4 GÜN VAR FAKAT ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM O BEYAZ HAYALET ÇİZGİYİ GÖRDÜM Bİ SEVİNÇ HASTAHAEYE GİTTİM FAKAT KAN SONUCUM NEGATİF ERTESİ SABAH İLK İDRARIMLA TEKRAR ERKEN TEST YAPTIM ÇİZGİ DAHA BELİRGİN VE PEMBELEŞMİŞ BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞAN VAR MI ?
VE BAYAĞI BELİRTİM VAR NAPCAMI ŞAŞIRDIM..

MERHABA KIZLAR ÖNCELİKLE KONUYA HEMEN BAŞLİM ADETİME 4 GÜN VAR FAKAT ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM O BEYAZ HAYALET ÇİZGİYİ GÖRDÜM Bİ SEVİNÇ HASTAHAEYE GİTTİM FAKAT KAN SONUCUM NEGATİF ERTESİ SABAH İLK İDRARIMLA TEKRAR ERKEN TEST YAPTIM ÇİZGİ DAHA BELİRGİN VE PEMBELEŞMİŞ BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞAN VAR MI ?
Merhaba
Kan testi herzaman doğru bilgi verir için rahat değilse bir daha kan testi yapmalısın Allah kolaylıkla tez zamanda nasip etsin

%1 bile olsa yanilma payi olabilir kan testinde o da yanlış sonuc vermesi o da cok düşük ihtimal.
Idrar testleride maalesef cok yanıltıcı onlara da güvenmeyin yaşadım biliyorum cift cizgi görüp akşamına adet olduğumu.

hayalet çizgilere ben de güvenmiyorum onlar biraz çizginin olması gereken yerin golgesi gibi.. yani cok gorup onlardan hamile olmadıgım oldu. ama pembe çizgi olunca iş degişiyor. ama soyle bir durum var kanda cıkmayan hcg nin idrarda olması pek mümkün değil maalesef

X