S Spizella Realist Pro Üye 27 Ağustos 2017 16.396 37.370 598 20 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Oysbal #21 Oysbal .!.: Tekrar test yapacagım inşallah yeni oldugu için görülmemiştir. Hcg 1.20 cıktı Genişletmek için tıkla... kan testi güvenilirdir ama belki de bi yanlışlık oldu bir daha yapın bakalım hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi olur
Oysbal .!.: Tekrar test yapacagım inşallah yeni oldugu için görülmemiştir. Hcg 1.20 cıktı Genişletmek için tıkla... kan testi güvenilirdir ama belki de bi yanlışlık oldu bir daha yapın bakalım hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi olur
TopraKahveBob Guru Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2015 6.347 19.883 298 20 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Oysbal #22 Oysbal .!.: Adetim 3 gün geçikti sizce hamilemiyim Genişletmek için tıkla... hayirli olsun Ek: kan testi sonucunu yeni gördüm. Hayirlisi olsun. Yine de bekleyin eger beklenen adet gelmezse tekrar kan verirsiniz.
Oysbal .!.: Adetim 3 gün geçikti sizce hamilemiyim Genişletmek için tıkla... hayirli olsun Ek: kan testi sonucunu yeni gördüm. Hayirlisi olsun. Yine de bekleyin eger beklenen adet gelmezse tekrar kan verirsiniz.
Oysbal Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2018 55 7 16 29 20 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Oysbal #23 TopraKahveBob .!.: hayirli olsun Ek: kan testi sonucunu yeni gördüm. Hayirlisi olsun. Yine de bekleyin eger beklenen adet gelmezse tekrar kan verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olabilir mi yani hamilelik
TopraKahveBob .!.: hayirli olsun Ek: kan testi sonucunu yeni gördüm. Hayirlisi olsun. Yine de bekleyin eger beklenen adet gelmezse tekrar kan verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olabilir mi yani hamilelik
TopraKahveBob Guru Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2015 6.347 19.883 298 20 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Oysbal #24 Oysbal .!.: Olabilir mi yani hamilelik Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum adet gecikmesi devam ederse test yaptirmaniz gerekir tabi ki de
Oysbal .!.: Olabilir mi yani hamilelik Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum adet gecikmesi devam ederse test yaptirmaniz gerekir tabi ki de