Ya ben inanamadım yeni deri çıktı fakat eski yara izim bir tırnak izinden bile kötüydü çakıl taşı battığı için tırnaklama gibi çukur şeklindeydi şimdi orada çıkan yeni deri de eski yara izim kapanmış çukurluk yok orada küçük çizgi ince şekilde hafif bir kızarıklık var kullandığım hipokort krem neredeyse kirmiziligin tamamını aldı kullanmaya da devam ediyorum. şu an sadece morluk var ona da doktor geçebilir de geçmeyebilir de dedi geçmezse soyarız dedi. kafama taktığım o çukurluk artık ince küçük bir çizgi bunuda sanırım deri soyma işlemi ile de tamamen yok olur herhalde ya kimyasal peeling yada bu cilt doktoru ile deri soyma işlemini de yapicam onuda gün gün foruma yazicam. ayy çok mutlu oldum ya psikolojim bozulmuştu hem eski yara izimden hemde yaptığım bu hatadan dolayı gerçekten yoğun şekilde psikolojimi etkilemişti. ALLAH'ım sana şükürler olsun yarabbim.
bu konuyu okuyan her kim olursa olsun
dipnot; kendi iyiliginiz için ondan bundan duyduklarinizi yapmayın her ne işlemi yapacaksanız öncelikle bir cilt doktoruna danışın..