Canım sana çok tşk ederim ilgilendiğin için bana tek dediği üstüne basa basa söylüyor güneşe çıkarken güneş kremini sür ya güneş kremlerinin hiç biri asla iyi değil hepsi bugün yapmaz ileriki zamanlar da güneş kremleri mutlaka leke yapacaktır ayrıca cilt kanseri dahi yapıyor. yine de sürdüm işte
ben normal de asla güneş kremleri kullanmıyorum dışarı çıkmadan 1 saat öncesi veya yarım saat öncesi mustela bakım , onarım nemlendirici kremini sürüyorum öyle çıkıyorum doktor yazdığım kremleri sür cuma günü gel diyo ya ben umuyorum yanında başka iyi gelebilecek birşeyler verir kendisinin dediği devam et cumaya gel
kimi doktorlar mesela çok iyi doktorlar örnek veriyorum bir sivilce tedavisi için fucidin ve fito kremi reçete edip karıştırıp ilgili bölge ye sürmesini söylüyor şimdi bu doktora sonuna kadar guvenilmeli neden çünkü doktor 2 etkili ve mantıklı kremler yazmış oluyor. bana bir fito krem ve bir de sadece antibiyotik görevini sağlayan bir krem verip gönderiyor. Bu arada fito kremini bir eczaneye daha sordum eczacı onun tam görevi yanık, kesik ve yaralarda etkili bir krem olduğunu ve hücre yenileyici bir krem olduğunu söyledi. Yaraların iyileşme evresi ilk 1 ay çok önemli 1 ay boyunca doğru tedavi edildi edildi edilmedi artık ne olursa olsun o izler asla gitmez yok contractubex ti yok dermatixsi jel di bunlar zaten hiç bir işe yaramıyor yarıyor diyene de asla inanmam. bir takım estetik işlemler ile sadece belirginliği azaltılır. ama hasarlı bölge doğru şekilde doğru tedavi edilirse işte o zaman iz kalsa bile yani nasıl desem bir insan o bölgeyi derinden inceliyecek ki farkedebilsin ya bu limon suyu ile tarçını maranki bile öneriyor asla ama asla hiç bir yerinize uygulamayın benim yuzumun durumu çok geniş bir alan değil küçük bir bölge ama işte yine de ağrısız başımı ağrıttım beterin beteri varmış şükretmeliyiz. limon ile ilgili hiç bir maske hiç bir uygulama yapmayın limonu duyarsanız uzak durun. Yanıkları araştırırken kantaron yağını ne çok övmüşler. karşı komşumuzun eşi ve oğlu trafik kazası geçirdiler çocuğun durumu kötüydü biraz derin yaralar vardı doktorun verdiği kremleri kullanıyorlardi daha sonra birileri kantaron yağı demiş buna oda almış sürüyordu çocuğa daha sonra hiç doktora gitmediler kantaron yağını aldıktan sonra zamanlarını o kantaron yağı ile harcadılar şimdi hadi geçirsinler o izleri farklı doktorlara gidip tıbbi destek almadıkları için şu an çocuğun alnında ve kaşından faul kısmına kadar iz var hemde hala çok belirgin 10 ay kadar oldu galiba ben şunu çok iyi öğrendim başına birşey geldiyse fazla kurcalamayacaksın tıbbi destekten fayda görmediysen oturduğun yerde oturacaksın bunu iyice öğrendim yoksa benim gibi bir yara izini problem yapıp kafanıza takıp saçma sapan şeylere yönelebilirsiniz insanın başına herşey gelebilir fakat desteği tıbbi olarak kremler ilaçlar olarak alın bir yara izi için başıma gelenlere bakın sonuç böyle yani kaş yapayım derken göz çıkarmak