Fotoğraf çekmedim ama nasıl desem şimdi orası yani deri kalkmış vaziyette alttaki deri var sadece ilk haline göre şu an iyi durum da ama önemli olan fito sözde hücre yenileyici bir krem şimdi orada mutlaka üst derinin oluşmasını sağlamak zorunda bunu yapmazsa eğer demek ki alakası yokmuş hücre yenilemek ile dextrocin antibiyotik ile karıştırıp kullandığım için belki de o antibiyotik bu kadar iyi duruma getirdi şimdi burada fito krem etkisini göstermesi için orada 1 veya 1.5 hafta sonra yeni bir üst derinin oluşması gerek eğer bunu yapmazsa demek ki bu kremin de hücre yenilemek ile ilgisi alakası yokmuş ben zannetmiyorum ya cilt türü ile ilgisinin olduğunu şimdi madecassol kremi ailem dahil çevremde bir çok arkadaşım kullanmış ve etkisini gördü şimdi hepsinin cilt tipi benimkiyle eş değer değildir herkeste işe yaradığına göre demek ki gerçekten krem hakkında kremin firması nın açıklamaları ve kullanıcı yorumları doğru. bu krem işe yaramazsa haftaya kadar madecassol u mutlaka süreceğim ben bu yara izimden çok çektim 6 ay boyunca her gün günde 4 kez contractubex ve günde 2 kez dermatixsi ultra jel sürdüm ama sonuç koca bir sıfır şimdi deri kalktığı için inşallah iz kalmadan geçirmeyi başarırım
benim inandığım hasarlı bölge doğru ilaç veya kremler ile doğru tedavi edilirse kusursuz eski haline dönecektir