• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım 🙄beta hcgmde anormallik mi var?

nelida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
293
279
33
39
İstanbul
Merhabalar ben biraz endişeliyim çünkü az önce kan tahlili yaptırdım ve sonucum 796.06 çıktı. Bu değer düşük müdür? Çünkü son adetim 20.01.2023 deydi ve 20 gün sürdü. Sonrasındq adet olmadım ve bugün hamile olduğumu öğrendim net olarak. Yani sanki değerim düşük gibi bu konuda deneyimi olan varsa yazabilir mi? Salı günü gitcem ama endişelendim.

Merhabalar ben biraz endişeliyim çünkü az önce kan tahlili yaptırdım ve sonucum 796.06 çıktı. Bu değer düşük müdür? Çünkü son adetim 20.01.2023 deydi ve 20 gün sürdü. Sonrasındq adet olmadım ve bugün hamile olduğumu öğrendim net olarak. Yani sanki değerim düşük gibi bu konuda deneyimi olan varsa yazabilir mi? Salı günü gitcem ama endişelendim.
20 gün sürdü dediğiniz kanama mı tam anlamadım.
Doktor kontrolünde daha sağlıklı bir bilgi alabilirsiniz ve değerim artış oranı daha önemli.

Ben 2 gün gecikme 75,85 le öğrendim. Adetiniz de düzensiz olduğu için bence siz hiç değere takılmayın :) kim bilir ne zaman yumurtladınız ve hamile kaldınız bilemeyiz.

Yumurtlamanız geç olmuş olabilir. Döngüsü düzenli gidenlerde bile olabiliyor. Endişelenmeyin. Henüz sevinmek için de üzülmek için de erken.

Back