• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım, ev cephesi...

rainmistik

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
862
682
648
Nevşehir
merhaba arkadaşlar.kafam çok karışık.Ev almaya karar verdik kredi çekerek tabi.bize fiyat olarak uyablecek bir ev bulduk ancak mutfağı balkonu ve salonun camı başka bir eve bakıyor .arada7-8 m var.Ancak diğer apartmanın arka cephesi oluyor.Balkonda otururken bu kadar yakın olması problem olurmu. yoksa onların arka cephesi olduğu için arkayı fazla kullanmazlarmı ne düşünüyorsunuz.Evler büyük ve lüks her cephede balkonu var.Bu durumda olan varmı.evin içi çok güzel ferah geniş.4.kat aynı zamanda birde yatak odasında duş yok.bu çok önemlimi sizce.teşekkürler.

Evin içinden çok dışının ferahlığı önemlidir benim için, balkona çıktığım zaman ağzımın içinde başka bir bina olmamalı, apartmanlar dipdibe olmamalı, camdan bakınca ferahlamalıyım...tabii bunlar benim görüşüm. Evin içi bir şekilde yaptırılır, eve uygun eşya döşenir, ama evin dış konumu değiştirilemez. Hayırlısı olsun...

balkon ,yatak odası ,mutfak gibi odalar en azından güneş almalı diye dusunuyorum..bir eve gunes giriyorsa evde insanın gözüne o kadar huzur verir.. yani benim dusuncem böyle..
ev alırekende güney cephesi olması tercih sebebi olmalı. hem kolay ısınır ,dogalgazdan tasarruf olur hemde ev kasvet verici olmaz..

bence çok önemli değil tarif ettiğin cephe. yatak odası duşuna gelince tercih meselisi olsa iyi olur tabi ama benim için olmazsa olmaz bir özellik değildir . önceki evimde vardı ama ben hiç kullanmadım. bu ailenin durumuylada alakalı. çocuklarla alakalı. benim çocuğudan yana bir derdim olmadığından gerekli görmüyorum.

Evinizin ön cephesi, diğer evin arka cephesine baktığı için çok sorun olacağını sanmıyorum. Tabii olmasa daha iyi olurdu; ama eğer bulduğunuz ev diğer yönleriyle size uygunsa bu kadarını görmezden gelebilirsiniz.
Ebeveyn banyosuna gelince, benim için önemli. Benim evimde yoktu önceleri. Sonra evin tek banyosunu ve tuvaletini feda edip çift banyo yaptık. Çocuklarla ayrı şimdi banyolarımız. Böylesi her açıdan çok rahat oluyor.

Back
X