Lütfen yardım edinnn

Nilufer44

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
28
1
16
Bursa
Mrb hanımlar biraz utanarak soracağım ama ben 1,5 yıllık evliyim 14 Ekim 2012 doğumlu bir oğlum var yani 4,5 aylık benim sorum ben doğumdan önce doktora tuvalet ihtiyacımı giderirken çok acı çektiğim için gittim makatta çatlak dedi ve ameliyat günü için tahlil filan yaptırdım tahlilde hamile olduğumu öğrendim ve hamileydim diye vazgeçtik ve ben doğum yaptım ancak tam 4,5 aydır öyle bir acı çekiyorum ki anlatamam ancak yaşayanınız varsa onlar bilir ben ameliyat olan yakınlarımdan memnun olmadıklarını ve yenilediğini duyunca vazgeçtim yemediğim kuru meyve ilaç zeytinyağı aklınıza ne gelirse denedim ama yok yok yok geçmiyor bu acı ne yapacağım bilmiyorum ben Bursa'da yaşıyorum normalde malatyalıyım ve burda hiç akrabam felan yok bebeğimde çok küçük doktora da gidemiyorum ne olur bana bi çare bilenler varsa lütfen yardım edin birde Bursa da bildiğiniz iyi bir genel cerrah doktoru varsa yardımcı olun ne olur şimdiden çok teşekkür ederim

kabızlıga baglı gelısıyor! amelıyat tavsıye etmem zaten amelıyat olsanda yıne tekrarlıyor (aynı noktadan degıl) hep dıkkat edeceksın! acılı baharatlı tuzlu ekşi turşu gibi şeyler yasak. sabah kalktıgında ılık su iç, bırkaç kayısı ye. yemeklerden önce ve sonfra sıcak su iç! ve sakın ıkınma! ıkınmak yasak! ıkınmaktan zorlanmaktan olusuyor zaten! tuvalet eğitimi vereceksın kendıne! bı zaman belırlıyorsun, sabah kahvaltıdan sonra en ideali wc ye her gun aynı saatte gırıyorsun tuvaletını yapsanda yapmasanda olsada olmasada her gun aynı saatte 10 dakıka oturuyorsun ve bıkac hafta sonra kolaylıkla yapıyorsun! ve vucut bun alısıyor, eger kabızlıga baglıysa ıkınmaya baglıysa kesınlıkle bunlara uygularsan gecer! gecmıs olsun

canim seniin makat catlagi hemoroid le ayni degil sanirim ama kuzenimin deneyip memnun kaldigi hatta kurtuldugu bi yontem biliyorum daha gecen gun konustuk bendede hemoroid var bende yapacam bu yontemi yedi dis sarimsagi soyup.butun halde has zeytin yagi dolu bir kabin icinde 7 gun beklwtiyosun sonraki yedi.gun aksamlari yatarken sarimsagi fitil gibi kullaniyosun 7 gun boyunca kuzenim cok kotu durumdaydi kan revan gidiyodu ilk keZ bu kadar rahat tuvalete.ciktim dedi ilk seferde fayda etmus bi dene istersen

Öncelikle gunde 3 ltre su iç cooookkk faydasını goruceksın..sonra lifli gıdalar yemeyi unutma ve popo temizliğine dikkat et ama bu sabun yada hijyenik jellerle değil bol suyla olucak..ve makat bolgenı kuru tutmaya bak..son olarak da zeytinyağı ve balı karıştır..ve her tuvalete gidip temizlendikten sonra parmağına biraz bu karışımdan al ve makatın içine ve dışına bundan sür..bu karışım 2 dakıka dursun bal ve zeytinyağı ayrısır..bu nedenle her kullanımdan once ıyıce karıstır birbirinin içine geçsin..geçmiş olsun şimdiden ama dediğim gibi 3litre su mutlaka İÇ-ME-Lİ-SİNNN!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…