• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim edinnn(((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CupaCupsss

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
132
76
13
32
Selam bu 2 ci topigim... evliliyin 10 ayi olmasina ramen hic hamilelik yasamadim... cesitli tedaviler gordum.. esimde morfoloji bozuklugu ve hiz problem var.. o yuzden onumuzdeki aydan ilk asilama yapicaz... nasil olacagi haqqinda bi fikrim yokk... lutfen nasil oldugu konusunda bi fikir verin.. doctorum onumuzdeki aya kadar cesitli ilaclar yazdi sizlerdede boylemi olmusdu??? herkese simdiden tesekkurler.....

Esine keci boynuzu kürü ve pekmezini bol bol yedir

Neden bi kadar acele ediyordunuz ki?Daha 10 aylik evlisiniz biraz akışına bırakın ve stres yapmayın bu kadar stresle tedavi görseniz de tutunmaz

Neden bi kadar acele ediyordunuz ki?Daha 10 aylik evlisiniz biraz akışına bırakın ve stres yapmayın bu kadar stresle tedavi görseniz de tutunmaz
ilk 6 aydan sonar basladi zaten doktora gitmemiz... annem kanser hastasi idi ve guinu gunden kotulesiyordu... bu yuzden cocugu,un olmasini ve onu gormesini cook istedim... amaa....(((

Pekmezi eczanede satiliyor dimi? kurusunu nasil yapiyosunuz? ben azerbaycandan izliyorum su siteni...
Canim bak Youtubeye ibrahim saracoglu keçi boynuzu kürü yaz detayli sekilde anlatiyo pekmezde aktarda vardır sanirim hakiki pekmez olucak

ilk 6 aydan sonar basladi zaten doktora gitmemiz... annem kanser hastasi idi ve guinu gunden kotulesiyordu... bu yuzden cocugu,un olmasini ve onu gormesini cook istedim... amaa....(((
Cok geçmiş olsun annenize.Benim esim in de morfoloji %2 iydi ve sayı çok düşüktü çeşitli tedaviler gördüm ama hepsi olumsuz oldu ne zmaan artık bıraktık doğal yollardan hamile kaldım.

Cok geçmiş olsun annenize.Benim esim in de morfoloji %2 iydi ve sayı çok düşüktü çeşitli tedaviler gördüm ama hepsi olumsuz oldu ne zmaan artık bıraktık doğal yollardan hamile kaldım.
annem ne yazik ki vefat etdi...(( yaa ciddimisinn? kac yildi evlisin? birakdikdan ne zaman sonar hamile kaldin?

annem ne yazik ki vefat etdi...(( yaa ciddimisinn? kac yildi evlisin? birakdikdan ne zaman sonar hamile kaldin?
Bende hamile kalamadan annemi kanserden kaybettim. Sizi hislerinizi çok iyi anlıyorum.. umarım sizede banada tez zamanda gelir evlatlarımız🤲

Bende hamile kalamadan annemi kanserden kaybettim. Sizi hislerinizi çok iyi anlıyorum.. umarım sizede banada tez zamanda gelir evlatlarımız🤲
allah rahmet eylesin annelerimize basiniz sag olsun... insallah kisa zamanda kucagimiz dolarda basimiz cocugumuza karisir... siz ne zamandan beri cocuk istiyosunuz?

Başınız sağolsun o zaman.3 buçuk yıllık evliyim 11 aylik bebeğim var.Hamile kalmak istediğim sıralarda çok fazla stresiydim 1 tüp bebek 1 asilama. Ve 1 klomen tedavisi gördüm hepsi negatif oldu ikinci tüp yatıracağım zaman hsg çektirdim ve ertesi ay hamile kaldım ve artık vazgeçmiştim tüp e odaklanmış tim.

allah rahmet eylesin annelerimize basiniz sag olsun... insallah kisa zamanda kucagimiz dolarda basimiz cocugumuza karisir... siz ne zamandan beri cocuk istiyosunuz?
2.5 yıllık evliyim 2 yıla yakındır istiyorum geçen yıl kaybettim annemi ondan sonra hamile kaldım ama düşük oldu şimdi yeniden deniyorum siz ne zamandır istiyorsunuz

Başınız sağolsun o zaman.3 buçuk yıllık evliyim 11 aylik bebeğim var.Hamile kalmak istediğim sıralarda çok fazla stresiydim 1 tüp bebek 1 asilama. Ve 1 klomen tedavisi gördüm hepsi negatif oldu ikinci tüp yatıracağım zaman hsg çektirdim ve ertesi ay hamile kaldım ve artık vazgeçmiştim tüp e odaklanmış tim.
cok sevindim hayirli olsunnn saglikla buyut inwaALLAH... bende 1 yumurta gelistirici ve catlatici iyneyle tadavi oldum ama yumurta partlamadan kiste donusdu... bu ayda ilk defa asilama yapdiricam.. ama hic bilgim yokk?(((

2.5 yıllık evliyim 2 yıla yakındır istiyorum geçen yıl kaybettim annemi ondan sonra hamile kaldım ama düşük oldu şimdi yeniden deniyorum siz ne zamandır istiyorsunuz
tedavi sonrasindami hamile kaldiniz? yoksa tedavisizmi? canimyaa duwuk olmasi kotu oldu(( doktorlar soylemedimi nedenini? ben martda 1 yil olucaq evliyim evlendiyim gunden beri cocuk istiyorumm(

Back