- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
-
Yanı ne demek? Ben hiç anlamıyorum bunlardan1.olanda yaziyor zaten lh diye
Ben ayni anda bir kaç tane aldım. Hepsinin kutusu pembeyken bitanesi mavi aldim . Mavi olani Suan sizin yani L.H Olanmis. Yanı gebelik yok. Peki bu silik çizgi ne?Canim lh ovulasyon testi demek yani yumurtlama gununu tespit edersin idrarinla ama bilmiyorum diyorsun eczaci boyle bi hata yapmis olabilirmi hcg testi yerine lh testimi aldiniz
Bu yumurtladiginizi gosterir cift cizgi oldugunda iste yumurtlayacaginizin habercisidir o gunu degerlendirerek hamile kalma sansinizi arttirabilirsinizBen ayni anda bir kaç tane aldım. Hepsinin kutusu pembeyken bitanesi mavi aldim . Mavi olani Suan sizin yani L.H Olanmis. Yanı gebelik yok. Peki bu silik çizgi ne?
Ovulasyon testi bu daha yumurtlama gününe var Cnm hamilelik YokArkadaşlar yanılma payı var midir bunun ? 2. Çizgi silik çıktı . Çarşamba günü kan testi yaptım sonuç 1 çıktı. Az önce bunu yaptım böyle cikti. Basına gelen oldu mu hiç ?
Anladım. Çok teşekkür ederim sayenizde yeni bisey öğrenmiş oldum :) çok sağolunBu yumurtladiginizi gosterir cift cizgi oldugunda iste yumurtlayacaginizin habercisidir o gunu degerlendirerek hamile kalma sansinizi arttirabilirsiniz
Rica ederim canim rabbim gonlunuze gore versinAnladım. Çok teşekkür ederim sayenizde yeni bisey öğrenmiş oldum :) çok sağolun
Canım bu ovulasyon testi değil mi LH yazıyor ovulasyon testinde silik çıkması normal.Arkadaşlar yanılma payı var midir bunun ? 2. Çizgi silik çıktı . Çarşamba günü kan testi yaptım sonuç 1 çıktı. Az önce bunu yaptım böyle cikti. Basına gelen oldu mu hiç ?
:) biraz geç kaldınız zira yanlış mi gebelik testi yerine yumurtalık testi yapmışım.Gebesiniz.
Ovulasyon testi bu gebelik testi değilArkadaşlar yanılma payı var midir bunun ? 2. Çizgi silik çıktı . Çarşamba günü kan testi yaptım sonuç 1 çıktı. Az önce bunu yaptım böyle cikti. Basına gelen oldu mu hiç ?
sağollun acemilik isteOvulasyon testi bu gebelik testi değil
Arkadaşlar yanılma payı var midir bunun ? 2. Çizgi silik çıktı . Çarşamba günü kan testi yaptım sonuç 1 çıktı. Az önce bunu yaptım böyle cikti. Basına gelen oldu mu hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?