• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım edinnn bu gerçek olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim lh ovulasyon testi demek yani yumurtlama gununu tespit edersin idrarinla ama bilmiyorum diyorsun eczaci boyle bi hata yapmis olabilirmi hcg testi yerine lh testimi aldiniz

Canim lh ovulasyon testi demek yani yumurtlama gununu tespit edersin idrarinla ama bilmiyorum diyorsun eczaci boyle bi hata yapmis olabilirmi hcg testi yerine lh testimi aldiniz
Ben ayni anda bir kaç tane aldım. Hepsinin kutusu pembeyken bitanesi mavi aldim . Mavi olani Suan sizin yani L.H Olanmis. Yanı gebelik yok. Peki bu silik çizgi ne?

Ben ayni anda bir kaç tane aldım. Hepsinin kutusu pembeyken bitanesi mavi aldim . Mavi olani Suan sizin yani L.H Olanmis. Yanı gebelik yok. Peki bu silik çizgi ne?
Bu yumurtladiginizi gosterir cift cizgi oldugunda iste yumurtlayacaginizin habercisidir o gunu degerlendirerek hamile kalma sansinizi arttirabilirsiniz

Arkadaşlar yanılma payı var midir bunun ? 2. Çizgi silik çıktı . Çarşamba günü kan testi yaptım sonuç 1 çıktı. Az önce bunu yaptım böyle cikti. Basına gelen oldu mu hiç ?
Ovulasyon testi bu daha yumurtlama gününe var Cnm hamilelik Yok

Back