- 22 Aralık 2017
- 94
- 44
- 3
- 33
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
-
Suan çok şaşkınım. Bence yanlışlık olmalı günkü 3 gün önce kan da negatif çıktıAy canim bence yok :) tebrik ederim
Canim sen yine de dikkat et kendine yapabilirsen bir test daha yap icin rahat ederSuan çok şaşkınım. Bence yanlışlık olmalı günkü 3 gün önce kan da negatif çıktı
Daha adetime 11 gün var. Diyorum ya şüpheleniyordum çok kan tahlili yaptılar negatif çıktı ama dediğim gibi elimde bir test vardı yapım dedim sonuç bu. Biliyorum bundan hoslanmicaksiniz ama adetimin bitmesine 1 gün kala korumasız şekilde eşimle birlikte olduk çok afedersiniz ve içimde bitti. Bunlar ayin 12 de oldu. Fikriniz ne bu olanlar icin ?
Sizin seciminiz canim kimse bisey diyemez.yaptiklariniz sizinle Allah arasinda erken dollenmedir diye dusunuyorum.evinize nobetci eczane yakinsa test alip yapmani oneririm.yani dediginiz gunde yumurta olusumunu hic duymadim ama Allahin isine karisilmaz sonucta . hakkinizda hayirlisi olsun insallahDaha adetime 11 gün var. Diyorum ya şüpheleniyordum çok kan tahlili yaptılar negatif çıktı ama dediğim gibi elimde bir test vardı yapım dedim sonuç bu. Biliyorum bundan hoslanmicaksiniz ama adetimin bitmesine 1 gün kala korumasız şekilde eşimle birlikte olduk çok afedersiniz ve içimde bitti. Bunlar ayin 12 de oldu. Fikriniz ne bu olanlar icin ?
Demi bende çok şaşırdım. Eşim hemen yan eczaneden bir tane daha aldı ama bunda çok çok silik sadece ben görüyorum hahahaYani 18 gunluk eger varsa oda hemen tutunmussa ve adetlıyken ılişkiye gırılmiş nasıl tutmus anlamadım vallaha ve kanda cıkması lazımdı yada gec mı dollendı e gec dollense bukadar koyu cıkmaz anlmadım
Resım atsana bıze de bakalım canımDemi bende çok şaşırdım. Eşim hemen yan eczaneden bir tane daha aldı ama bunda çok çok silik sadece ben görüyorum hahaha
Eşim başka test aldı hemen yan taraftan ama bunda çok çok silik çıktı. Ama kanda çıkması gerekiyordu . Kafam karışıkSizin seciminiz canim kimse bisey diyemez.yaptiklariniz sizinle Allah arasinda erken dollenmedir diye dusunuyorum.evinize nobetci eczane yakinsa test alip yapmani oneririm.yani dediginiz gunde yumurta olusumunu hic duymadim ama Allahin isine karisilmaz sonucta . hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Ben göremedım canım en iyisi kan testiMaalesef burda hiç çıkmıyor çünkü çok silik
Birinci olan mi ikinci olan mi ?Canim o ovulasyon testi hcg testi degil uzerinde lh yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?