• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım edinnn bu gerçek olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yeni-Gelin92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
94
44
3
33
Arkadaşlar yanılma payı var midir bunun ? 2. Çizgi silik çıktı . Çarşamba günü kan testi yaptım sonuç 1 çıktı. Az önce bunu yaptım böyle cikti. Basına gelen oldu mu hiç ?

Eklentiler

• BDA2ABC3-7C92-40FE-80F9-E8FE08CF3D29.jpeg
    BDA2ABC3-7C92-40FE-80F9-E8FE08CF3D29.jpeg
    19 KB · Görüntüleme: 239
Daha adetime 11 gün var. Diyorum ya şüpheleniyordum çok kan tahlili yaptılar negatif çıktı ama dediğim gibi elimde bir test vardı yapım dedim sonuç bu. Biliyorum bundan hoslanmicaksiniz ama adetimin bitmesine 1 gün kala korumasız şekilde eşimle birlikte olduk çok afedersiniz ve içimde bitti. Bunlar ayin 12 de oldu. Fikriniz ne bu olanlar icin ?

Yani 18 gunluk eger varsa oda hemen tutunmussa ve adetlıyken ılişkiye gırılmiş nasıl tutmus anlamadım vallaha ve kanda cıkması lazımdı yada gec mı dollendı e gec dollense bukadar koyu cıkmaz anlmadım

Daha adetime 11 gün var. Diyorum ya şüpheleniyordum çok kan tahlili yaptılar negatif çıktı ama dediğim gibi elimde bir test vardı yapım dedim sonuç bu. Biliyorum bundan hoslanmicaksiniz ama adetimin bitmesine 1 gün kala korumasız şekilde eşimle birlikte olduk çok afedersiniz ve içimde bitti. Bunlar ayin 12 de oldu. Fikriniz ne bu olanlar icin ?

Daha önce de duymuştum bu şekilde gebe kalanı. Hayırlısı olsun. Hoş değil tabi ama gebe olma ihtimalin var bence. İstersen tekrar bi dene kan testini pazartesi günü

Sizin seciminiz canim kimse bisey diyemez.yaptiklariniz sizinle Allah arasinda erken dollenmedir diye dusunuyorum.evinize nobetci eczane yakinsa test alip yapmani oneririm.yani dediginiz gunde yumurta olusumunu hic duymadim ama Allahin isine karisilmaz sonucta . hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Yani 18 gunluk eger varsa oda hemen tutunmussa ve adetlıyken ılişkiye gırılmiş nasıl tutmus anlamadım vallaha ve kanda cıkması lazımdı yada gec mı dollendı e gec dollense bukadar koyu cıkmaz anlmadım
Demi bende çok şaşırdım. Eşim hemen yan eczaneden bir tane daha aldı ama bunda çok çok silik sadece ben görüyorum hahaha

Sizin seciminiz canim kimse bisey diyemez.yaptiklariniz sizinle Allah arasinda erken dollenmedir diye dusunuyorum.evinize nobetci eczane yakinsa test alip yapmani oneririm.yani dediginiz gunde yumurta olusumunu hic duymadim ama Allahin isine karisilmaz sonucta . hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Eşim başka test aldı hemen yan taraftan ama bunda çok çok silik çıktı. Ama kanda çıkması gerekiyordu . Kafam karışık

Maalesef burda hiç çıkmıyor çünkü çok silik

Eklentiler

• 76A5D920-7CAA-4F2B-9C6C-C82A7D38758E.jpeg
    76A5D920-7CAA-4F2B-9C6C-C82A7D38758E.jpeg
    22,3 KB · Görüntüleme: 133
Back