G gns21 Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2024 155 34 28 Bugün 02:49 Konu Sahibi gns21 #21 papatyamm13 .!.: Fotoğrafa baktım çok çok silik bir çizgi var ama sonuç negatif de pozitif de olabilir. 2-3 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar yapın regl olmazsanız bence Genişletmek için tıkla... Öyle yaparım artık çok teşekkür ederim
papatyamm13 .!.: Fotoğrafa baktım çok çok silik bir çizgi var ama sonuç negatif de pozitif de olabilir. 2-3 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar yapın regl olmazsanız bence Genişletmek için tıkla... Öyle yaparım artık çok teşekkür ederim
G gns21 Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2024 155 34 28 Bugün 02:50 Konu Sahibi gns21 #22 ellerimlekazidim .!.: Hak edene, bakabilecek olana nasıp etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin insallah
ellerimlekazidim .!.: Hak edene, bakabilecek olana nasıp etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin insallah
C cansucancan Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2022 238 48 25 42 dakika önce Konu Sahibi gns21 #23 gns21 .!.: Attim resim benmi yanlış görüyorum daha önceki aylarda hiç görmedim böyle ilk beş dakika sonucu bu Genişletmek için tıkla... Çok çok silik bir çizgi var ama bence 2gün sonra tekrar test yapın adet gecikmeniz var mıydı
gns21 .!.: Attim resim benmi yanlış görüyorum daha önceki aylarda hiç görmedim böyle ilk beş dakika sonucu bu Genişletmek için tıkla... Çok çok silik bir çizgi var ama bence 2gün sonra tekrar test yapın adet gecikmeniz var mıydı
B bllrt Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 38 9 28 28 dakika önce Konu Sahibi gns21 #24 gns21 .!.: Çok teşekkür ederim inşallah bakalim Genişletmek için tıkla... Merhaba tekrarladınız mı testi
gns21 .!.: Çok teşekkür ederim inşallah bakalim Genişletmek için tıkla... Merhaba tekrarladınız mı testi