LÜTFEN YARDİM EDİN !

Tubaa43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
28
1
1
28
Arkadaşlar boy uzatma Konusunda yardimci olur musunuz internette bi sayfa buldum kesin sonuç diyor ama pek inanamiyorum yasim 19 uzar mi sizce uygulasam ?

Hani hastalık boyutunda bir kısalığın yoksa ( cücelik gibi ) vücudunun şeklini bozma bence . Bacaklar uzun gövde kısa gövde uzun bacaklar kısa .filan çok daha itici duruyor

zor canım. ben az uzamıştım 1-2 cm o yaşlarda ama istisnayım ben biraz genelde olmaz.

bol süt iç, bol yürüyüş spor, uyku bol, proteinli gıda ye, bi ihtimal.

En fazla yani tas catlasa 4~5 cm uzasa bence 150 ile 155 in pek farki yok ..
Kesin sonuc neymis asilip uzatiyorlarmiymis olmaz yani

kisa boylu olmanin avantajlarinin keyfini cikar bence bende 1.50 yim cokta mutluyum

155 im 37 yasinda 28 gosteriyorum avantaji dusun ,gerisini nunut

Arkadaşlar boy uzatma Konusunda yardimci olur musunuz internette bi sayfa buldum kesin sonuç diyor ama pek inanamiyorum yasim 19 uzar mi sizce uygulasam ?
Balık yağı kapsüller oluyor. Ondan kullan.
Birde gündüz uykusu çok yarıyor. Okula gitmiyorsan uyu
Birde saraçoğlunun kürü vardı. Denemekte fayda var.

Allah herkesi guzel yaratmistir da
Bu 1.50 yim cok ta guzelim
Cokta minnosum oh oh
Devede de boy var safsatalari komik olMuyor mu ya

Merhaba öncelikle bende kullandım yaklaşık 1 yıl kadar ve 7 cm uzadım eski fotoğraflarımla bile kıyasladığımda bu fark çok belli oluyor. Reflexoloji ve propolis damla kullandım boy konusunda sorun çeken herkese de tavsiye ederim

Yasiniz kaç acaba

bence 19'dan sonra artık pek uzamaz ama basketbol, voleybol gibi sporları deneyebilirsin. Bir de plates 1-2 cm uzatabiliyor aletli olanı düzenli uygulanırsa. Boy kısalığı o kadar sorun değil ya vücudun düzgün olunca çok da bir önemi kalmıyor boyun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…