Arkadaşlar boy uzatma Konusunda yardimci olur musunuz internette bi sayfa buldum kesin sonuç diyor ama pek inanamiyorum yasim 19 uzar mi sizce uygulasam ?
Hani hastalık boyutunda bir kısalığın yoksa ( cücelik gibi ) vücudunun şeklini bozma bence . Bacaklar uzun gövde kısa gövde uzun bacaklar kısa .filan çok daha itici duruyor
Arkadaşlar boy uzatma Konusunda yardimci olur musunuz internette bi sayfa buldum kesin sonuç diyor ama pek inanamiyorum yasim 19 uzar mi sizce uygulasam ?
Merhaba öncelikle bende kullandım yaklaşık 1 yıl kadar ve 7 cm uzadım eski fotoğraflarımla bile kıyasladığımda bu fark çok belli oluyor. Reflexoloji ve propolis damla kullandım boy konusunda sorun çeken herkese de tavsiye ederim
Merhaba öncelikle bende kullandım yaklaşık 1 yıl kadar ve 7 cm uzadım eski fotoğraflarımla bile kıyasladığımda bu fark çok belli oluyor. Reflexoloji ve propolis damla kullandım boy konusunda sorun çeken herkese de tavsiye ederim
bence 19'dan sonra artık pek uzamaz ama basketbol, voleybol gibi sporları deneyebilirsin. Bir de plates 1-2 cm uzatabiliyor aletli olanı düzenli uygulanırsa. Boy kısalığı o kadar sorun değil ya vücudun düzgün olunca çok da bir önemi kalmıyor boyun :)