Lütfen yardım edin

Asii89

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
7
2
16
35
Son 3aydır adet düzensizliğim var. Daha önce hiç yaşamadım bu durumu ve 8aylık evliyim. Geçen ay adetim 16 gün gecikti kan testi yaptım sonuç olumsuz. Adet günümüde kestiremiyorum artık. En son 16 kasımda adet gördüm ve bu ay yaklaşık 3 4 gün önce ilk gün pembemsi hafif bi akıntı geldi ama çok azdı iç çamaşırıma bile bulaşmadı sonraki 2 günde aynı şekilde çok az kahvemsi akıntı geldi ve kesildi acaba yerleşme kanaması olabilir mi bu sabah test yaptım negatif çıktı bi kaçgün beklesem sonuç değişebilir mi bilenler lütfen yardımcı olun bana bende bebek istiyorum

Canım yerlesme kanamasi genelde kahverengi gelir pembemsi gelmez ama sen yinede dikkatli ol belli olmaz

Zaten sonra kahvemsi geldi akıntı bide dün yaptığım testte hafif belli belirsiz çizgi var ama ben negatif olarak yorumladım acaba erken miydi biraz daha geçerse çizgi belirginleşebilir mi ?

Canim dediğine göre bu ayin 15 de dedigin lekelenmeler in olmus .bence yerlesme kanamasi gibi geldi bana inşallah öyledir Allah gönlüne göre versin.

İnşallah canım çok saol aynen 15inde oldu kanama bi kaç gün geçsin testi tekrarlıcam çizgi çıkarsa tekrar öyle kan testi yapcam yoksa çok üzülüyorum kan sonucu olumsuz çıkınca evde emin olmak istiyorum ondan

24 kasımda adet tarihimdi iki gun gecikti 26 kasımda adet oldum ama ilk gun cok azdi ikinci gunde oyleydi zaten 2.gunun akşamında cok fena bademciklerim ağrıdı titreme usume geldi dr gittik antibiyotik ve agri kesici yazdı adetten dolayi kullanmak istemedim ama cok.mecbur kaldim kullandim adetim kesildi ilac mi kesti ke disi oyle oldu bilmiyorum ama buyuk ihtimal ilac kesti. Ve 10 gun gecti kasigim agriyodu oyle bi kramp girdiki bacagima kadar vuruyodu sol taraf aksamdan geceye kadar vardi ağrı gece yarisi wc gittim camasirimda kan vardi ertesi gunde yine geldi ama tuhafti ve cok degildi ve baze kahverengiydi bazende pembe lekelenme gibi tam 5gun devam etti kaynanama anlattim dedi belki hamilesindir dedigine gore onunda iyle olmuş bi çocuğunda ustune adet olmus herneyse kaynanamla 5. Gun dr gittim olanlari anlattim kan testi yaptı cuma gunuydu eve geldim sonuclar ucin ben aradim hemsireyi betahcg 17.5 cikmis hemsire var da diyemem yok.da diyemem dedi bi hafta sonra gel dedi. Kafam cok karışık basina böyle bişeygelen var mı.

Benim kuzenimin seninkine benzer olmuştu 3 4 gün sonra tekrar gitti 1500 kere çıkmış değer umarım hamilesindir Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Allahim isteyen herkese versin inşallah hep dua ediyorum valla namazda sonra diyorum allahim isteyen herkese evlat sahibi olmayi nasip et diye.

En son 25 ekimde adet görmüş 24 kasmda da 2 gün adet gördüğünü sandı ama yerleşme kanaması olduğunu sonradan anlamış kanamadan 2 gün sonra kan testi yapıyor 12.5 gibi bir değer çıkıyor 3 4 gün sonra tekrarlıo 1500 lere çıkmış değer şimdi hamile seninki gibi aynı inşallah müjdeli haber alırsın sende canım Rabbim dualarını kabul etsin bende dua edicem senin için

Canim beta hcg 2 gundebi en fazla 2 ye katlar cok katlanirsa ya cogul gebelik olur yada kimyasal benim bildigim kadariyla 12.5 ten 4 gun sonra 1500 katlanmasi normal degil die biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…