lütfen yardım edin

fatimafatsayyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
5
0
1
34
Nişanlimla Korunmasız ilişkiye girdik fakat içime bosalmadi ben zevk suyuyla da hamile kalınlığıni duydum ve endişelendim . Bu Korunmasız ilişkiden bir gün sonra adet oldum , ama korktugum için ertesi gün hapı içtim . Adetin herzaman kin den kısa sürdü . Bu olaylar olalı 17 gün oluyor ve pskolojimi bilmiyorum ama hamilelik belirtisi olan idrara sık çıkma goguslerde ağrı ve şişlik gibi belirtiler kendim de hissediyorum . Biz dün tekrar Korunmasız ilişkiye girdik . Yine aynı şekilde içime bosalmadi ama korkuyorum . Sizce hamile kalma olasiligim nedir ? Veya hamileysem bukadar zaman da belirtileri gorebilirmiyim ? Son olarak ta eczaneden aldigim testi ne zaman yapmalıyım . Yani hamileysem eğer suan belli olur mi testte

Yahu madem bu riskleri biliyorsunuz ve hamile kalmak istemiyorsunuz, neden korunmadan beraber oluyorsunuz?
Bir prezervatif takmak bu kadar mi zor?
Bi hastaneye veya saglik ocagina gidip kan testi yaptirin. Ama dunku iliskiden hamileyseniz de bugun cikmaz. En az bir hafta beklemek lazim saglikli bir sonuc icin...

Zevk suyundan çok da rahat hamile kalırsınız.
Daha paniğiniz geçmeden gene aynı şekil ilişkiye giriyorsunuz gene panik yapıyorsunuz.
Ya doğru düzgün korunun ya boşuna kasmayın, böyle giderse hamileliğiniz öyle ya da böyle gerçekleşecek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…