lütfen yardım edin.

enemy

Herşeyin başı TEVEKKÜL....
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
33
4
18
mrb 3 senelik ewliyim bir dşügüm oldu kan pıhtılaşma sorunum düzensiz adet oluyorm eylül 7 ekim 11 şuan adet olmadım pazartesi günü kan tahlili yaptıdım 1.20 çıktı sağlık ocağındaki doktorm 3,4 gün snra gel tekrarlayalım dedi dayanamadım bugun hastaneye gittim doktora durumu anlattım kan tahlili istedi 0.1 çıktı adet söktürücü werdi ne yapacağımı bilmiyorum bi akıl werin nolurr.

Bi su bardağı kadar su kaynat. Içinede Soğanı dört parçaya böl at. Iyice demlendikten sonra iç. Bunu bi kaç gün tekrarla. Aç karnına uygulaman daha yararlı ama içemezsen tok karnınada içebilirsin. Böylesi ilaç almaktan daha sağlıklı. Inan bana. Bunu bizim ailede uygulayan çok oldu. Ve kesin sonuç buldu. Allah şifa versin inş

hamile kalırsan hamileliğin boyunca iğne vurulman gerekir.ve çok dikkat etmn gereken birşey canım.bnm eşimdede var oda ilaç kullanıyo hergün.

canm bnde öle yaptm zatn ilacı eczaneden almadım bile 2 gün smra adet oldm adetim bittiktn 3 gn snra soğan kürünü uygulamaya başladım ama kasıklarm snki şişti çok ağrıdı bi kaç gn uyguladm ble olnca bıraktm snce neden böle bir şey yaşadm herkez demi ynı şey oluyo acaba çewrende uygulayn warmş böyle bir şey yaşayn oldumu.

hamile kalırsan hamileliğin boyunca iğne vurulman gerekir.ve çok dikkat etmn gereken birşey canım.bnm eşimdede var oda ilaç kullanıyo hergün.
ewet öle canm çok dikkat gerektirn bi durm folikasit we aspirn kullanıyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…