lütfen yardım edin

meydanaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
1.742
945
73
daha once yazmıştım arkadaşlar...gecen adetten buyana sol kasıgımdakı ağrım gecmedı...adetımde 1 hafta daha var...ozellıkle 4 gundur tuvalete ıdrarımı yaparken ayıptır soylemesı fakat son damlalara doğru acayıp acıyo...sankı bısey cıkarıcakmısım gbı...ilk defa böyle oldum...sol tarafıma fazla yatamıyorum...dun dr gttım daha adetıme 1 hafta vs var bellı olmaz hamıleysen dedı...gunun gecsın dedı...enfeksiyondan suplendıgım ıcın ılac yazdı bana...benım gbı olan var mı...lavaboya gtmek ıstemıyorum benım yasadıklarıma yorum yapabılır mısınız

hamilelik belirtilerinde var diye biliyorum bahsettiğin durum arkadaşımda idrarda yanma şikayeti yaşadı başka belirti yokmu peki ?

kusura bakma gec cvb yazdım....başka belırtı ara ara ıdararım bır koyu bır bembeyaz son ıkı gundur...bazı kısıler yuzun degısmıs hamılemısın dıyor degılım dedım...sık ıdarara gdyorum fakat sıvıda alıyorum su dışında cay vs cok ıcıyorum...lıste bırkac gundur acıyo ıdrar yaparken ve daha sonra kesık kesık geliyor...gosuslerım dolgun ama acı vs yok..ayıptır yazması suan otururken bıle ıdrar yolumun ucunda sankı bısey cıkıcakmıs tıkanıkmış gbı vs hıssedıyorum............bakalım daha gunum var zaman gecmıyor

ama anattığın şekildeysede bi anormallik var gibi yani inşallah enfeksiyon filan değildir sistismi oldun acaba
inşallah tabi istiyorsan hamilesindir

canım anlattıklarının aynısını bende yaşadım..sık sık enfeksiyon geçiren birisi olarak hemen doktora gittim. anormal bi durum yok dedi enfeksiyonda koku olur dedi.ilaç falan da vermedi hatta. tabi ben bol bol su içmeye devam ettim.bikaç gün sonra kendiliğinden geçti...adetime 3 gün kala da ikinci çizgiyi gördüm... :)

ama anattığın şekildeysede bi anormallik var gibi yani inşallah enfeksiyon filan değildir sistismi oldun acaba
inşallah tabi istiyorsan hamilesindir

sagol canım evet çocuk ıstıyorum ınsallah hamıleyımdır 1.5 yıllık evlıyım..yanlış anlama tam sıssıt ne netten okuduğum halde anlamadım.dun damla sekılde kan geldı benden..aferdersın cok acık pembede temızlenırken peçeteye...bakalım sımdılık başka bısey yok

teşekkür ederım evet canım bendede koku yok....zaten aylar once enfeksıyon cıkmıstı cok az mıktarda fakat ıdarar yaparken asla sankı son damlalarda bısey cıkarcakmısım gbı bır acı olmuyordu bakalım..nasıpse olur senın adına cok sevındım arkadaşım ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN

bayanlar adet olsum gbı acık renk kan geldı dun peçeteye sadece ama suan hala yok...folbıol sızce adet kesıntısı yapar mı..nıe böyle oldum anlamadım

Amin canım Allah razı olsun. canım benimde adetime 2 hafta kala tam yumurtlama döneminde iki üç gün akıntıyla birlikte kan gelmişti peçeteye ama fazla değil akıntının içinde pembe pembe..2 gün sonra doktora gittiğimde doktor bi sorun yok dedi hatta yumurta da görünmüyor büyük ihtimalle çatlayıp yol almış olabilir demişti.inşallah seninde öyledir :)

inşallah canım...bakalım sag kasıktan arka belıme doğru acayıp ağrım var..umarım bebektır cok daha kotu bırsey çıkmaz ınsallah bırkac güne bellı olur.

inşallah canım...bakalım sag kasıktan arka belıme doğru acayıp ağrım var..umarım bebektır cok daha kotu bırsey çıkmaz ınsallah bırkac güne bellı olur.

merhaba canım, anlattıkların biraz dış gebelik bulgularına benziyor. 4 ay önce yaşadığım için söylüyorum. dilerim değildir dış gebelik. 10 gündür devam eden aynı lekelenme önce kahve sonra kırmızı rengi, belin tam ortasının ağrısı ve sonundada şiddetli tek taraflı sağ kasık ağrısıyla kendini belli etti.
benim fikrim önce hamilemisin onu netleştir sonra hamileysen eğer 2 günde bir beta hcg testi yaptır.düzenli artıp artmadığına baktır çok sinsi ilerleyen bir durum dış gebelik. inşallah güzel haberdir :)

inşallah canım bakalım sag belım acayı ağrıyor...yarın saglıkoagında kan testı vercem zaten az da olsa kan degerınde bellı olur degıl mı..cunku 4 gun once evde test yaptım negatıftı..dr gttım gunun gecmemıs dedı bellı olmaz dedı...pekı sunu sorayım sıze..........adetım hep duzenllıdır...ılk defa acık renk kan gordum ve hala yok sonradan normal edet görme ımkanı varmı basınıza böyle bısey geldımı

Ayni durumdayuz su an hastanedeyim bi saat sonra sonucu alicam hayirlisi

Sonuc aldın mı arkadasım Insallah bebektır... Ben gece sag belime dogru atan sancıdan yatamadım oturamadım sanki bırı resmen arkadan yandan belime tekme atıyor zonkluyor.sabah bardağa ıdrar yaptım bulanık kokusuz altında epeyi duman goruntusu vr gbi bısey cokmustu..ve suan yine belim tekmelenıyor gıbı..

canım kırmızı leke durdu mu? gelmiyorsa yerleşme kanaması da olabilir. bulanık idrar hamilelik belirtilerinden ayrıca

Canım gec yazdım kusura bakma..hala net kanamam yok arasıra ıdratdan sonra kurulanırken peçeteye cok acık renk kan lekesi oldu...ama belim hala tekmelenıyor dık duramıyorum yatamıyorum bakalım hafta sonuna kadar bekliyorum

Canım suan kanamam var adet oldum galiba ama ılk defa bukadar agır geciyor resmen sag bel boşluğuna agrı var.ıdrar bulanık ve bardak ta test yaptım gözlemledim acayip tortu gbi altında tabaka oluştu

Canım suan kanamam var adet oldum galiba ama ılk defa bukadar agır geciyor resmen sag bel boşluğuna agrı var.ıdrar bulanık ve bardak ta test yaptım gözlemledim acayip tortu gbi altında tabaka oluştu

test yaptırdın mı ,idrar veya kan testi?
adet olduysan bu ay farklı ilaçlar mı kullandın acaba ağrılı geçiyor. merak ettim durumunu canım valla. kötü bir durum olmasın da adet olmuş ol inş

İnsallah canım evde test yapmıştım.negatif bugün de kanama var ıste Insallah baska kotu bısey degildir ben durumu yazıcam su adet geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…