daha once yazmıştım arkadaşlar...gecen adetten buyana sol kasıgımdakı ağrım gecmedı...adetımde 1 hafta daha var...ozellıkle 4 gundur tuvalete ıdrarımı yaparken ayıptır soylemesı fakat son damlalara doğru acayıp acıyo...sankı bısey cıkarıcakmısım gbı...ilk defa böyle oldum...sol tarafıma fazla yatamıyorum...dun dr gttım daha adetıme 1 hafta vs var bellı olmaz hamıleysen dedı...gunun gecsın dedı...enfeksiyondan suplendıgım ıcın ılac yazdı bana...benım gbı olan var mı...lavaboya gtmek ıstemıyorum benım yasadıklarıma yorum yapabılır mısınız
kusura bakma gec cvb yazdım....başka belırtı ara ara ıdararım bır koyu bır bembeyaz son ıkı gundur...bazı kısıler yuzun degısmıs hamılemısın dıyor degılım dedım...sık ıdarara gdyorum fakat sıvıda alıyorum su dışında cay vs cok ıcıyorum...lıste bırkac gundur acıyo ıdrar yaparken ve daha sonra kesık kesık geliyor...gosuslerım dolgun ama acı vs yok..ayıptır yazması suan otururken bıle ıdrar yolumun ucunda sankı bısey cıkıcakmıs tıkanıkmış gbı vs hıssedıyorum............bakalım daha gunum var zaman gecmıyor
daha once yazmıştım arkadaşlar...gecen adetten buyana sol kasıgımdakı ağrım gecmedı...adetımde 1 hafta daha var...ozellıkle 4 gundur tuvalete ıdrarımı yaparken ayıptır soylemesı fakat son damlalara doğru acayıp acıyo...sankı bısey cıkarıcakmısım gbı...ilk defa böyle oldum...sol tarafıma fazla yatamıyorum...dun dr gttım daha adetıme 1 hafta vs var bellı olmaz hamıleysen dedı...gunun gecsın dedı...enfeksiyondan suplendıgım ıcın ılac yazdı bana...benım gbı olan var mı...lavaboya gtmek ıstemıyorum benım yasadıklarıma yorum yapabılır mısınız
ama anattığın şekildeysede bi anormallik var gibi yani inşallah enfeksiyon filan değildir sistismi oldun acaba
inşallah tabi istiyorsan hamilesindir
canım anlattıklarının aynısını bende yaşadım..sık sık enfeksiyon geçiren birisi olarak hemen doktora gittim. anormal bi durum yok dedi enfeksiyonda koku olur dedi.ilaç falan da vermedi hatta. tabi ben bol bol su içmeye devam ettim.bikaç gün sonra kendiliğinden geçti...adetime 3 gün kala da ikinci çizgiyi gördüm... :)
teşekkür ederım evet canım bendede koku yok....zaten aylar once enfeksıyon cıkmıstı cok az mıktarda fakat ıdarar yaparken asla sankı son damlalarda bısey cıkarcakmısım gbı bır acı olmuyordu bakalım..nasıpse olur senın adına cok sevındım arkadaşım ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN
inşallah canım...bakalım sag kasıktan arka belıme doğru acayıp ağrım var..umarım bebektır cok daha kotu bırsey çıkmaz ınsallah bırkac güne bellı olur.
Sonuc aldın mı arkadasım Insallah bebektır... Ben gece sag belime dogru atan sancıdan yatamadım oturamadım sanki bırı resmen arkadan yandan belime tekme atıyor zonkluyor.sabah bardağa ıdrar yaptım bulanık kokusuz altında epeyi duman goruntusu vr gbi bısey cokmustu..ve suan yine belim tekmelenıyor gıbı..
Canım suan kanamam var adet oldum galiba ama ılk defa bukadar agır geciyor resmen sag bel boşluğuna agrı var.ıdrar bulanık ve bardak ta test yaptım gözlemledim acayip tortu gbi altında tabaka oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?