• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

hayal_hayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
195
2
46
Eskişehir
merhaba arkadaslar ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır çocugumuz olmuyodu 1 aşılama yaptık sonuç negatif buayise normal yoldan hamile kaldım ama kimyasal gebelik nedeniyle düşük yasadım gittiğim 2 doktor var biri asrtık tedaviye gerek yok normal yolla hamile kalabilirsin diyo digeri öbür ay asılamaya gecelim tekrar diyo neyapacagımı şaşırdım sizce normal yodan tekrr hamile kalabilirmiyimn kısa sürede lütfern yardım edin

merhaba arkadaslar ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır çocugumuz olmuyodu 1 aşılama yaptık sonuç negatif buayise normal yoldan hamile kaldım ama kimyasal gebelik nedeniyle düşük yasadım gittiğim 2 doktor var biri asrtık tedaviye gerek yok normal yolla hamile kalabilirsin diyo digeri öbür ay asılamaya gecelim tekrar diyo neyapacagımı şaşırdım sizce normal yodan tekrr hamile kalabilirmiyimn kısa sürede lütfern yardım edin

Bende 4 kez kimyasal gebelik yaşadım, 1 tane de normal gebeligim var ama devam etmedi, aslında normal yolla da gebe kalabilirsin, istersen bekle ve her ay dene, beklemek istemezsen aşılama yap, ama kimyasal gebeliklerin nedeni bulunmuyor , eşine bol bol fındık, badem, antep fıstığı yedir, sperm kalitesi artsın, bol e vitamini içeriyor bunlar, kimyasal gebelikler sağlıklı embriyo olmuşmuyor demek, sende sorun yoksa eşinde sorun yoksa olur Allahın izniyle

Back