• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin !

elosh_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
41
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim.. Doktora gittim ve doktor puregon pen verdi adetimin 2. günü kullanmaya başladım. İlişki serbest sıklıkla yapmaya bak dedi.
Rahim filmi istedi bende ilişkiye girdim dr.söyledi diye daha sonra dr.gittigimde rahim filmini çekemem ilişkiye girdigin için dedi.
Siz dediniz dedim. karıştı hatlar bu ay adet olursam rahim filmi çekecek fakat şimdi daha önce kullandııgım puregonun bi anlamı kalmadı mı ? Tekrar mı kullanacağım birşey anlamadım :/ Doktorumumu degiştirsem acaba :S Lütfen yardım edin...
puregon pen kullanırken hamile kalan var mı ? çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim.. Doktora gittim ve doktor puregon pen verdi adetimin 2. günü kullanmaya başladım. İlişki serbest sıklıkla yapmaya bak dedi.
Rahim filmi istedi bende ilişkiye girdim dr.söyledi diye daha sonra dr.gittigimde rahim filmini çekemem ilişkiye girdigin için dedi.
Siz dediniz dedim. karıştı hatlar bu ay adet olursam rahim filmi çekecek fakat şimdi daha önce kullandııgım puregonun bi anlamı kalmadı mı ? Tekrar mı kullanacağım birşey anlamadım :/ Doktorumumu degiştirsem acaba :S Lütfen yardım edin...
puregon pen kullanırken hamile kalan var mı ? çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

ne kadar yoğun olursa olsun dr dediğin zeki olmalı ...
böyleleri yarın bir gün bu ilacı kim verdi sana bile der,
bence yol yakınken dr değiştir derim tatlım şimdiden çok geçmiş olsun

ne kadar yoğun olursa olsun dr dediğin zeki olmalı ...
böyleleri yarın bir gün bu ilacı kim verdi sana bile der,
bence yol yakınken dr değiştir derim tatlım şimdiden çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim canım ya sorma hiç sansım yok bide Özel olacak devlette daha çok ilgileniyorlar valla yaa Çıldırıcam yakında..

Söylediğin ilacı ve ne işe yaradığını bilmiyorum ama adetten rahim filmi çektireceğin zamana kadar ilişki yasak. Adetten belli zaman sonra rahim filmi çekiliyor, onu söylemiştir herhalde.

Çok teşekkür ederim canım ya sorma hiç sansım yok bide Özel olacak devlette daha çok ilgileniyorlar valla yaa Çıldırıcam yakında..

Canım yumurta çoğaltıyor ilaç...
Söyledi ama hani ilişkiye gir dedi ilk başta adetim bitti gittim ilişkiye girdin mi dedi evet dedim neden girdin dedi şaşımış doktor sanırım..

Back
X