• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin =(

tumay18

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
4
0
16
Kocaeli
Hepinize merhaba.Ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim.Hepinizin hayat tecrübesine güvenerek başıma gelen bir sorun hakkında yardımlarınızı istiyorum.Göbek bölgemde biraz fazla sayılabilecek tüyler mevcuttu ve ben de bunları permatik yardımıyla halletmek istedim.Kestikten sonra kızarıklıklar görmeye başladım ve 1 gün sonra izler ortaya çıktı.galiba fazla bastırmaktan oluşmuştu.hala izler var.yaklaşık 1-1.5 ay oldu bi krem kullandım ama geçmedi.lütfen yardım edin..

yardım edebilecek yok mu ? gerçekten çok büyük bir problem bu.yaz aylarında bikini bölgesinin üstünde kalıyor.uzun süre kalmasından ve gözükmesinden korkuyorum.

sorunu tam algılayamadım :) nasıl iz olur onu da anlayamadım:44: doktora git bi, belki mikrop kapmıştır , krem falan verir, geçer merak etme. geçmiş olsun

Sanırım alerjik bir durum..tüyler alındıktan sonra kızarmalar oluyor ve bir iki günde geçmesi gerekiyor..ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum..ama bir cildiye uzmanına veya eczaneye danışabilirsin..

bu arada canım göbek bölgene sakın jilet vurma..iyice azdırırsın ve her tarafına yayılır..

Sanırım alerjik bir durum..tüyler alındıktan sonra kızarmalar oluyor ve bir iki günde geçmesi gerekiyor..ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum..ama bir cildiye uzmanına veya eczaneye danışabilirsin..

bu arada canım göbek bölgene sakın jilet vurma..iyice azdırırsın ve her tarafına yayılır..

daha tecrübesiz anlaşılan , onu bilmem de ben küçükken yüzüme bacağıma kollarıma jilet vurmuş biri olarak sakın diyorum. bi de üniversiteye gidiyon ne işin var göbeğindeki kıllarla :1:

evet bende yaptım maalesef o hataları..:31: ve daha da mahvetmiştim kendimi.. artık akıllandım.. ağda tek çözüm..:1:

Yaa nasıl oldu onu da anlayamadım bi cahillik ettim yaptım ama iz kaldı resmen.krem kullandım yine geçmedi.eczane'den de bi krem aldım ama kapatmadı.forumda da bazı krem isimlerini gördüm ama sizler daha iyi bilirsiniz.

Yaa nasıl oldu onu da anlayamadım bi cahillik ettim yaptım ama iz kaldı resmen.krem kullandım yine geçmedi.eczane'den de bi krem aldım ama kapatmadı.forumda da bazı krem isimlerini gördüm ama sizler daha iyi bilirsiniz.

doktora git vakit kaybetme, her duyduğuna da para harcama:34:

Back